2025-re a blokklánc technológia értéke magasabb lehet, mint a brit és a német GDP együttesen

Share on facebook
Share on email

Hogy az előrejelzésből valóság legyen, ahhoz az kell, hogy 7 éven belül a világ összes GDP-jét adó terméke és szolgáltatása a blokkláncon legyen. A tendenciák jelenleg arrafelé mutatnak, hogy ez könnyen megvalósulhat.

7 éve még talán nem is ismertük a kifejezést, 7 múlva már az életünk részévé válhat. A blokklánc technológia lehet az a megoldás, amely az átlagember érdekeit tartja szem előtt a hétköznapokban azzal, hogy egy biztonságosabb, átláthatóbb világot teremt. De hogy jutottunk el idáig?

A kriptopénzekkel kezdődött minden 

Az elosztott és megmásíthatatlan adattárolási rendszer először a kriptopénzek elszámolásakor jelent meg. Mára azonban szinte a világ összes iparágában megmutatta erősségeit. A bankszektortól az élelmiszeriparig, a szállítmányozástól a mezőgazdaságig feltűnt már.

Miközben ezt a cikket olvasod, a Maersk, amely világ legnagyobb konténerszállító cége, majdnem 100 partnerének folyamatát építette be egyetlen blokklánc rendszerbe.

A Walmart üzleteiben a zöldségek már a blokklánc technológiának köszönhetően nyomonkövethetőek, mind az üzletek, mind a vásárlók számára. A telefonunkkal ugyanis a polcoknál állva tudhatunk meg minden információt (származás helye, szállítás időpontja, stb.) az adott termékről.

Gombamód szaporodnak a blokklánc alapú startupok 

Egyre több óriáscég lát ugyanis fantáziát a technológiába, így aztán irgalmatlan mennyiségű pénzeket fektetnek azokba a startup cégekbe, amelyek a blokklánc technológia fejlesztésével foglalkoznak.

Egyre azonban érdemes figyelni: a technológia maga nem képes gondolkodni. Nem tud döntéseket hozni. Egy jó blokklánc rendszer kizárólag akkor tudja megmutatni erejét, ha azt egy okos cég integrálja. Szerencsére a vállalatok nem fejvesztve rohannak a technológiába, hanem átgondolt stratégiák mentén. És ha a trend nem változik, akkor 2025-re valóban egy újfajta világba érkezünk meg.

Forrás: https://piacesprofit.hu/kkv_cegblog/a-blokklanc-nagyon-jo-de-nem-gondolkozik-helyettunk/

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
Az SCN (Smart Crypto Note) egy nyitott platform, ami lehetővé tesz, hogy mindenki saját digitális váltót bocsáthasson ki. A blockchain (blokklánc) technológia biztosítja, hogy a rendszer 100%-ig biztonságos.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató