A Binance vezérigazgató Fiat-to-Crypto Exchange létrehozását tervezi Argentínában

Share on facebook
Share on email

A Binance cryptocurrency exchange vezérigazgatója, Changpeng Zhao utalást tette egy új Fiat-to-crypto létrehozására Argentínában, egy tweetjében.

A tweet válaszolt egy kriptográfiai hírportál a CoinSpice által közzétett darabra. A szóban forgó cikk érintette az argentin kormány és a Binance Labs azon megállapodásának a tőzsdei befektetésekre és társadalomra gyakorolt hatását, amely alapján együtt fektetnek be blockchain projektekbe, kereskedelmi céllal.

Zhao megjegyzése a tweetben nyilvánvalóan azt sugallta, hogy a Binance tervezi egy fiat-to-cryptocurrency piac létrehozását Argentínában. Pontosabban, a tweet kimondta:

– Találd ki, hol lesz egy új fiat-to-crypto kereskedés?

Ahogy a Cointelegraph januárban bejelentette, a Binance nyolc további országban tervezi, hogy fiat-to-crypto kereskedést indít el, amelyek közül az egyik Argentína volt, a tőzsde szóvivője elutasította, hogy megerősítse az állítólagos helyek listáját, kivéve a Szingapúrt és Máltát.

A közelmúltban a befektetők és kereskedők tőzsdei és szociális hálózata az eToro elindította a cryptocurrency kereskedési szolgáltatásait az  Egyesült Államokban.

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
logo2-1-3-feher_atlatszo

A Smart Crypto Note rendszerét fejleszti és menedzseli a
Blockchain Solutions Zrt.

Székhely:
1016 Budapest, Aladár u. 15. 3.em.  4.ajtó

OTP 11708001-22240235 (HUF)

Cj: 01-10-049661 Asz: 26219590-2-41Jogi nyilatkozat

Az itt közzétett információk a figyelemfelkeltést szolgálják és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Digitális pénzek vásárlása, kezelése, startup vállalkozásokkal való együttműködés kiemelten magas kockázatot jelent, nem megfelelő mindenki számára. Fennáll annak a lehetősége is, hogy a befektetett pénzedet elveszíted. Pénzügyi döntéseid előtt tájékozódj részletesen több forrásból is, szükség esetén konzultálj egy független szakértővel, személyes befektetési tanácsadóddal!
A Blockchain Solutions Zrt nem végez pénzügyi engedélyhez kötött tevékenységet, nem kezeli a felhasználók törvényes fizetőeszközeit (HUF, EUR), nem ígér és nem fizet hozamot, kamatot, nem hitelez és nem közvetít hitelt. A felhasználó kérésére közreműködik azonban HUF és EUR Bitcoinra történő átváltásában.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató