A Binance vezérigazgató Fiat-to-Crypto Exchange létrehozását tervezi Argentínában

Share on facebook
Share on email

A Binance cryptocurrency exchange vezérigazgatója, Changpeng Zhao utalást tette egy új Fiat-to-crypto létrehozására Argentínában, egy tweetjében.

A tweet válaszolt egy kriptográfiai hírportál a CoinSpice által közzétett darabra. A szóban forgó cikk érintette az argentin kormány és a Binance Labs azon megállapodásának a tőzsdei befektetésekre és társadalomra gyakorolt hatását, amely alapján együtt fektetnek be blockchain projektekbe, kereskedelmi céllal.

Zhao megjegyzése a tweetben nyilvánvalóan azt sugallta, hogy a Binance tervezi egy fiat-to-cryptocurrency piac létrehozását Argentínában. Pontosabban, a tweet kimondta:

– Találd ki, hol lesz egy új fiat-to-crypto kereskedés?

Ahogy a Cointelegraph januárban bejelentette, a Binance nyolc további országban tervezi, hogy fiat-to-crypto kereskedést indít el, amelyek közül az egyik Argentína volt, a tőzsde szóvivője elutasította, hogy megerősítse az állítólagos helyek listáját, kivéve a Szingapúrt és Máltát.

A közelmúltban a befektetők és kereskedők tőzsdei és szociális hálózata az eToro elindította a cryptocurrency kereskedési szolgáltatásait az  Egyesült Államokban.

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
Az SCN (Smart Crypto Note) egy nyitott platform, ami lehetővé tesz, hogy mindenki saját digitális váltót bocsáthasson ki. A blockchain (blokklánc) technológia biztosítja, hogy a rendszer 100%-ig biztonságos.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató