A Blockchain hitelező cég, a Dharma 7 millió dolláros tőkeemelést hajtott végre – továbbra is rohmosan növekszik a crypto-ipar

Share on facebook
Share on email

A San Francisco-i alapú Dharma Labs crypto-hitelező cég 7 millió dollárral emelte tőkéjét nagy befektetőktől, köztük a Coinbase Ventures-től, február 5-én.

A kriptográfiai hírcsatorna A Block Crypto szerint a Dharma Labs tervezi, hogy a tőkét elsősorban a Lever termékére használja, amely azonnali fedezeti kölcsönöket biztosít a kriptopénz kereskedőknek és a nagy volumenű befektetőknek.

Max Bronstein, a Dharma Labs marketing csapatának vezetője azt állította, hogy a Lever decentralizált, intelligens szerződéses alternatívát jelent a Genesis Global Trading számára.

Bronstein kijelentette, hogy a Lever megkönnyíti a peer-to-peer crypto hitelezést, mivel kiiktatja a hagyomásnyos közvetítőket és azok költségeit az ügyletből. Nyilatkozta szerint:

„A befektetők mindössze néhány perc alatt felvehetik a különböző eszközökhöz kapcsolódó kölcsönöket, az ügyfelekkel szembeni kockázatot az intelligens szerződések kiküszöbölhetik, a hitelfelvevők szabadon mozgathatják befektetéseiket bárhová szeretnék, és ami a legfontosabb, mindezt meg lehet tenni a hagyományos hitelezők által kínált költségek közel feléért.

A cikk szerint az A sorozatú finanszírozási fordulót a Green Visor Capital kockázatitőke-társaság vezette, több társasággal együt, mint a Polychain Capital, a Passport Capital és az Y Combinator.

A crypto-hitelezési iparág 2018-ban tovább növekedett, a BlockFi titkosítással foglalkozó cége 2018 második felében tízszeres bevételt ért el.

Januárban az Business Insider beszámolt arról, hogy Mike Novogratz crypto-kereskedő bankja, a Galaxy Digital legalább 250 millió dollárt szándékozik felajánlani a kriptográfiai vállalkozásoknak nyújtott kölcsönökre.

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
logo2-1-3-feher_atlatszo

A Smart Crypto Note rendszerét fejleszti és menedzseli a
Blockchain Solutions Zrt.

Székhely:
1016 Budapest, Aladár u. 15. 3.em.  4.ajtó

OTP 11708001-22240235 (HUF)

Cj: 01-10-049661 Asz: 26219590-2-41Jogi nyilatkozat

Az itt közzétett információk a figyelemfelkeltést szolgálják és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Digitális pénzek vásárlása, kezelése, startup vállalkozásokkal való együttműködés kiemelten magas kockázatot jelent, nem megfelelő mindenki számára. Fennáll annak a lehetősége is, hogy a befektetett pénzedet elveszíted. Pénzügyi döntéseid előtt tájékozódj részletesen több forrásból is, szükség esetén konzultálj egy független szakértővel, személyes befektetési tanácsadóddal!
A Blockchain Solutions Zrt nem végez pénzügyi engedélyhez kötött tevékenységet, nem kezeli a felhasználók törvényes fizetőeszközeit (HUF, EUR), nem ígér és nem fizet hozamot, kamatot, nem hitelez és nem közvetít hitelt. A felhasználó kérésére közreműködik azonban HUF és EUR Bitcoinra történő átváltásában.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató