A blockchain hozza el a harmadik generációs internetet?

Share on facebook
Share on email

Sokak szerint a blockchain hozhatja el a biztonságos internet korszakát. Ennek egyik oka, hogy a blockchain rendszeren belül végrehajtott tranzakciók jelenleg megváltoztathatatlanok.

A blockchain technológiáról mindenki úgy beszél, mint az eszközről, amely forradalmasítja az üzleti életet. Erre van is esély, azonban érdemes 3 szabályt mindenkinek betartania a technológia alkalmazása során:

1. Megfelelő tervezés

Fontos, hogy az alkalmazott blockchain technológia valóban jól működjön az adott iparágban. Ehhez tervezésre, majd a rendszer alapos tesztelésére van szükség.

2. Kockázat alapú tesztek futtatása

Ettől lesz ugyanis biztonságos a rendszer. Olyan ez, mint mikor egy bejárati ajtót letesztelünk arra, hogy vállal be tudjuk nyomni vagy sem, de arra már nem, hogy tolvajkulccsal feltörhető-e. A blockchain rendszert érdemes a létező ösztes támadásra felkészíteni és letesztelni.

3. Üzleti felhasználásra alkalmas legyen

Az adott iparágban jól és egyszerűen használható legyen a blockchain rendszer, miközben megvéd minket a kibertámadásoktól.

A lényeg, hogy egy kiválóan működő blockchain rendszert nem egy programozó fog létrehozni. Ahhoz sok más terület profi szakembere is kell.

Nem lesz iparág, ahová ne köszönne be

Egy biztos: nehéz lenne olyan iparágat mondani, ahol a blockchain technológia ne lenne hasznos. Legyen szó az elektronikai, a botanikai vagy éppen a szórakoztatóiparról.

Forrás: https://www.portfolio.hu/vallalatok/it/itt-a-harmadik-generacios-internet-amely-atformalja-a-ma-ismert-vilagot.4.297842.html

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
logo2-1-3-feher_atlatszo

A Smart Crypto Note rendszerét fejleszti és menedzseli a
Blockchain Solutions Zrt.

Székhely:
1016 Budapest, Aladár u. 15. 3.em.  4.ajtó

OTP 11708001-22240235 (HUF)

Cj: 01-10-049661 Asz: 26219590-2-41Jogi nyilatkozat

Az itt közzétett információk a figyelemfelkeltést szolgálják és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Digitális pénzek vásárlása, kezelése, startup vállalkozásokkal való együttműködés kiemelten magas kockázatot jelent, nem megfelelő mindenki számára. Fennáll annak a lehetősége is, hogy a befektetett pénzedet elveszíted. Pénzügyi döntéseid előtt tájékozódj részletesen több forrásból is, szükség esetén konzultálj egy független szakértővel, személyes befektetési tanácsadóddal!
A Blockchain Solutions Zrt nem végez pénzügyi engedélyhez kötött tevékenységet, nem kezeli a felhasználók törvényes fizetőeszközeit (HUF, EUR), nem ígér és nem fizet hozamot, kamatot, nem hitelez és nem közvetít hitelt. A felhasználó kérésére közreműködik azonban HUF és EUR Bitcoinra történő átváltásában.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató