A blokklánc technológia állítja fejre a jelenlegi közösségi média piacot?

Share on facebook
Share on email

A blokklánc hírekben megszokhattuk, hogy a pénzügyi-, gazdasági terület szereplői számára hoz forradalmi újításokat a technológia. Hamarosan azonban a blockchain megoldásai a közösségi média jelenlegi állásait is összekuszálhatja.

Az már sokak számára világos, hogy a blokklánc technológia addig kevésbé tudja megmutatni az előnyét az átlagpolgárok számára, míg a közösségépítésben el nem ér egy kritikus tömeget. A Steemit és a Mithril már elkezdte kiépíteni a saját, blokklánc alapú közösségi médiájukat. A Steemitnek ma 1 millió felhasználója van, és a felhasználói élményben nagyban hasonlít a Redditére.

Túl sok a botrány a hagyományos közösségi médiákban

Elég csak a Facebookot ért hekkertámadásra, vagy éppen a közösségi oldallal kapcsolatos egyéb botrányokra (adatvédelmi hiányosságok, rosszul mért videós hirdetések) gondolni. Ezekben az időkben egy blokklánc alapú, biztonságosabb és átláthatóbb platformot kínáló megoldásnak óriási lehetősége nyílhat a terjeszkedésre.

Még nagyobb gond a hagyományos közösségi médiával, hogy a felhasználók által megosztott, és rengeteg nézőt vonzó tartalmakért cserébe vagy alig kapnak juttatást, vagy a megkeresett pénzeknek csak egy része jut el hozzájuk. A YouTube-on megosztott és felkapott videók után a bevétel 25-45%-át megtartja magának az oldal. És itt jön képbe egy blockchainnel megtámogatott új közösségi média.

A Howdoo-val sokminden változhat

A Howdoo talán az első kezdeményezés, amely a közösségi média és a blokklánc előnyeit remekül egyesíti. A végeredmény pedig egy felhasználóbarát környezet, amelyet a sokszor már idegesítő közösségi média helyébe egy gyors és kényelmes megoldást léptet.

A Howddo-ban olyan funkciók is megjelennek majd, mint a borravaló, vagy éppen az előfizetéses tartalmak. Az alkotókat ráadásul a felhasználók egyetlen kattintással támogathatják, méghozzá úgy, hogy a támogatás 100%-a a tartalomkészítőkhöz kerül.

A Howdoo várhatő indulása egyébként idén december.

Forrás: https://www.bitcoinbazis.hu/kozossegi-media-piac-blokklanc-alapon/

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

Újgenerációs fizetőeszköz,
a váltók digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
Az SCN (Smart Crypto Note) egy nyitott platform, ami lehetővé tesz, hogy mindenki saját digitális váltót bocsáthasson ki. A blockchain (blokklánc) technológia biztosítja, hogy a rendszer 100%-ig biztonságos.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató