A blokklánc technológia már a spájzban van! – Blockchain megoldások az üzleti életben

Share on facebook
Share on email

Egy új tanulmány kimutatta, hogy míg a vállalkozások fontolgatják a blockchain bevezetést, összességében nem érzik magukat késznek a technológia megvalósítására. A felmérést a Globant szoftverfejlesztő cég végezte.

A jelentés azt mondja, hogy a szervezetek 64 százaléka szándékozik befektetni a blokklánc megoldásokba, hogy javítsa belső működését, és a válaszadók 46 százaléka úgy érzi, készen áll a technológia bevezetésére.

Diego Tartara, a Globant-nál Latin-Amerika CTO azt mondta: „A Blockchain bevezetése minden szervezet esetében eltérő, ezért elengedhetetlen, hogy az üzleti vezetők egységes képet kapjanak arról, hogy hogyan fog kinézni az integrációjuk. elfogadja, így a technológia alapvető célkitűzéseinek megosztása kulcsfontosságú a sikeres blokklánc integrációhoz. ”

A tanulmány elkészítéséhez a kutatók állítólag 679 magas szintű döntéshozót vizsgáltak az Egyesült Államokban a marketing, az informatika és a vezetés területén 2018 első negyedévében.

A hónap elején egy TD Bank felmérésből kiderült, hogy a kincstári és pénzügyi szakemberek 90 százaléka úgy gondolja, hogy a blokklánc és a megosztott főkönyvi technológia (DLT) pozitívan befolyásolja a fizetési ágazatot. A felmérés szerint ugyanakkor a válaszadók mindössze 14 százaléka mondta azt, hogy szervezeteik képzési stratégiákkal rendelkeznek a blockchain számára.

A tavaly januárban közzétett Global Blockchain Business Council felmérése rámutatott, hogy a válaszadók 63 százaléka úgy véli, hogy az első számú üzleti vezetők kevés információval rendelkeznek a blockchain technológiáról. 30 százalékuk úgy véli, hogy a feltörekvő technológia ismerete „átlagos”.

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
logo2-1-3-feher_atlatszo

A Smart Crypto Note rendszerét fejleszti és menedzseli a
Blockchain Solutions Zrt.

Székhely:
1016 Budapest, Aladár u. 15. 3.em.  4.ajtó

OTP 11708001-22240235 (HUF)

Cj: 01-10-049661 Asz: 26219590-2-41Jogi nyilatkozat

Az itt közzétett információk a figyelemfelkeltést szolgálják és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Digitális pénzek vásárlása, kezelése, startup vállalkozásokkal való együttműködés kiemelten magas kockázatot jelent, nem megfelelő mindenki számára. Fennáll annak a lehetősége is, hogy a befektetett pénzedet elveszíted. Pénzügyi döntéseid előtt tájékozódj részletesen több forrásból is, szükség esetén konzultálj egy független szakértővel, személyes befektetési tanácsadóddal!
A Blockchain Solutions Zrt nem végez pénzügyi engedélyhez kötött tevékenységet, nem kezeli a felhasználók törvényes fizetőeszközeit (HUF, EUR), nem ígér és nem fizet hozamot, kamatot, nem hitelez és nem közvetít hitelt. A felhasználó kérésére közreműködik azonban HUF és EUR Bitcoinra történő átváltásában.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató