A blokkláncra igazol Modric, Sergio Ramos és Bale

Share on facebook
Share on email

A blokkláncra igazol Modric, Sergio Ramos és Bale

 

Míg a 90-es évek elején még a Lutra album szerű füzetekbe gyűjtöttük a sztárfocisták matricáit, addig mára már eljutottunk odáig, hogy ezt a blokkláncon tesszük. A Real Madrid ugyanis digitális emléktárgyakkal szolgálja ki szurkolóit a blokklánc technológia segítségével.

Tegnap egy Forma-1-es játék költözött a blokkláncra, ma már a Real Madrid digitális ajándéktárgyai. Innen már csak pár lépés (és pár év…hónap?), hogy a világ vezető klubjai a transzfereket is a blokkláncon bonyolítsák le.

 

Modric-os kártyák a blokkláncon

A Fantastec Swap nevű okostelefon applikáció megegyezett a rekordbajnok Real Madriddal, hogy szurkolói ezentúl egy blokklánc alapú alkalmazáson gyűjthetik a játékosok focis kártyáit. De ez nem minden…

Az applikáció letöltői ugyanis a kártyák cserélgetése mellett videókat is nézhetnek és dedikált tárgyakat is gyűjthetnek. Bár a Real Madrid a legnagyobb név a Fantastec Swap kalapjában, de a spanyol klub előtt már az Arsenal és a Borussia Dortmund játékos kártyái is felkerültek a blokklánc alapú applikációra.

 

„Fáj a szívünk, de az offline albumok kimentek a divatból”

A Fantastec Swap vezetése ezzel indokolja, miért indították el digitális kártyagyűjtő albumukat. Mint mondták, a fiatalok ma már mindent a telefonukkal csinálnak: beszélgetnek, filmeket néznek, olvasnak.

A digitális füzet egyébként ugyanúgy működik, mint az offline változatuk, azaz gyűjteni és cserélgetni lehet a játékosok kártyáit a többi felhasználóval. Kiegészülve pár extra tartalommal.

És hogy mi lehet a jövő a blokklánc technológia és a futball kapcsolatában? A portugál Sporting saját kriptopénzt szeretne létrehozni, míg sokak szerint az elit futball átigazolásai is hamarosan a blokkláncra költözhetnek.

Nézd meg a lenti videóban, hogy is működnek a digitális focis albumok:

Forrás: SportsProMedia

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
logo2-1-3-feher_atlatszo

A Smart Crypto Note rendszerét fejleszti és menedzseli a
Blockchain Solutions Zrt.

Székhely:
1016 Budapest, Aladár u. 15. 3.em.  4.ajtó

OTP 11708001-22240235 (HUF)

Cj: 01-10-049661 Asz: 26219590-2-41Jogi nyilatkozat

Az itt közzétett információk a figyelemfelkeltést szolgálják és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Digitális pénzek vásárlása, kezelése, startup vállalkozásokkal való együttműködés kiemelten magas kockázatot jelent, nem megfelelő mindenki számára. Fennáll annak a lehetősége is, hogy a befektetett pénzedet elveszíted. Pénzügyi döntéseid előtt tájékozódj részletesen több forrásból is, szükség esetén konzultálj egy független szakértővel, személyes befektetési tanácsadóddal!
A Blockchain Solutions Zrt nem végez pénzügyi engedélyhez kötött tevékenységet, nem kezeli a felhasználók törvényes fizetőeszközeit (HUF, EUR), nem ígér és nem fizet hozamot, kamatot, nem hitelez és nem közvetít hitelt. A felhasználó kérésére közreműködik azonban HUF és EUR Bitcoinra történő átváltásában.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató