A Brave, blokklánc alapú böngésző nyerte a gyorsasági versenyt a Chrome és a Firefox előtt

Share on facebook
Share on email

Azzal nem mondunk újat, hogy a betöltési sebesség az egyik legfőbb elvárás egy modern böngészővel szemben. Azzal viszont már igen, hogy a gyorsasági versenyt nem a Google Chrome vagy a Firefox nyerte, hanem egy blokklánc alapú böngésző, a Brave.

A nagy böngésző háborúba újabb szereplő tesz szert egyre nagyobb befolyásra. A Brave böngészőjét már több mint 5,5 millió aktív felhasználó indítja el nap mint nap. Ez a szám persze még bőven elmarad a Firefox vagy épp a Chrome felhasználói száma mögött, azonban a blokklánc alapú kereső tulajdonságai egyre több követőt állítanka a Brave mellé.


Mit tud az a böngésző, ami még a Chrome-ot is veri?

Legfőbb előnye a gyorsasága. Ez pedig nem utolsó szempont egy olyan piacon, ahol a felhasználók egyik legfőbb elvárása éppen a sebesség. De honnan nyeri sebességfölényét a Brave?

Leginkább onnan, hogy blokkol minden hirdetést, sütit, amelyek megnyitáskor automatikusan települnek a gépünkre, telefonunkra. Ezzel pedig eléri, hogy 3-szor gyorsabban tölt be egy oldalt, mint a Chrome vagy a Firefox. De nem ez az egyetlen előnye.


Statisztikát is vezet

A Brave pontos kimutatást készít arról (és ezt be is mutatja a felhasználóknak), hogy hány percet spórol meg nekünk a használatával. De ez még nem minden. A Brave jóval figyelmesebben bánik a privát adatainkkal. Azzal ugyanis, hogy blokkolja a sütiket, korlátozza a felhasználók, Facebookhoz vagy a Google-hoz kerülő személyes információit.

A szakemberek és a felhasználók is egyben egyetértenek: a Brave-nek mindenképpen ott a helye a számítógépünkön, telefounkon a Firefox és a Chrome mellett. A böngészőt innen lehet letölteni: https://brave.com/bit042

 

 

 

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
Az SCN (Smart Crypto Note) egy nyitott platform, ami lehetővé tesz, hogy mindenki saját digitális váltót bocsáthasson ki. A blockchain (blokklánc) technológia biztosítja, hogy a rendszer 100%-ig biztonságos.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató