A Brave, blokklánc alapú böngésző nyerte a gyorsasági versenyt a Chrome és a Firefox előtt

Share on facebook
Share on email

Azzal nem mondunk újat, hogy a betöltési sebesség az egyik legfőbb elvárás egy modern böngészővel szemben. Azzal viszont már igen, hogy a gyorsasági versenyt nem a Google Chrome vagy a Firefox nyerte, hanem egy blokklánc alapú böngésző, a Brave.

A nagy böngésző háborúba újabb szereplő tesz szert egyre nagyobb befolyásra. A Brave böngészőjét már több mint 5,5 millió aktív felhasználó indítja el nap mint nap. Ez a szám persze még bőven elmarad a Firefox vagy épp a Chrome felhasználói száma mögött, azonban a blokklánc alapú kereső tulajdonságai egyre több követőt állítanka a Brave mellé.


Mit tud az a böngésző, ami még a Chrome-ot is veri?

Legfőbb előnye a gyorsasága. Ez pedig nem utolsó szempont egy olyan piacon, ahol a felhasználók egyik legfőbb elvárása éppen a sebesség. De honnan nyeri sebességfölényét a Brave?

Leginkább onnan, hogy blokkol minden hirdetést, sütit, amelyek megnyitáskor automatikusan települnek a gépünkre, telefonunkra. Ezzel pedig eléri, hogy 3-szor gyorsabban tölt be egy oldalt, mint a Chrome vagy a Firefox. De nem ez az egyetlen előnye.


Statisztikát is vezet

A Brave pontos kimutatást készít arról (és ezt be is mutatja a felhasználóknak), hogy hány percet spórol meg nekünk a használatával. De ez még nem minden. A Brave jóval figyelmesebben bánik a privát adatainkkal. Azzal ugyanis, hogy blokkolja a sütiket, korlátozza a felhasználók, Facebookhoz vagy a Google-hoz kerülő személyes információit.

A szakemberek és a felhasználók is egyben egyetértenek: a Brave-nek mindenképpen ott a helye a számítógépünkön, telefounkon a Firefox és a Chrome mellett. A böngészőt innen lehet letölteni: https://brave.com/bit042

 

 

 

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
logo2-1-3-feher_atlatszo

A Smart Crypto Note rendszerét fejleszti és menedzseli a
Blockchain Solutions Zrt.

Székhely:
1016 Budapest, Aladár u. 15. 3.em.  4.ajtó

OTP 11708001-22240235 (HUF)

Cj: 01-10-049661 Asz: 26219590-2-41Jogi nyilatkozat

Az itt közzétett információk a figyelemfelkeltést szolgálják és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Digitális pénzek vásárlása, kezelése, startup vállalkozásokkal való együttműködés kiemelten magas kockázatot jelent, nem megfelelő mindenki számára. Fennáll annak a lehetősége is, hogy a befektetett pénzedet elveszíted. Pénzügyi döntéseid előtt tájékozódj részletesen több forrásból is, szükség esetén konzultálj egy független szakértővel, személyes befektetési tanácsadóddal!
A Blockchain Solutions Zrt nem végez pénzügyi engedélyhez kötött tevékenységet, nem kezeli a felhasználók törvényes fizetőeszközeit (HUF, EUR), nem ígér és nem fizet hozamot, kamatot, nem hitelez és nem közvetít hitelt. A felhasználó kérésére közreműködik azonban HUF és EUR Bitcoinra történő átváltásában.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató