A Crypto-cégek piaca mégis növekszik?

Share on facebook
Share on email

Az elmúlt hónapok vészjósló híreivel szemben a crypto-piac ma is virágzik. Mindössze annyi történik, mint bármely más piaccal a világgazdaság porondján. Átrendeződik, mert a fogyasztói igények ezt megkövetelik. Az ebben rejlő potenciál már most is jól látható néhány olyan innovatív, rugalmas vállalkozás mutatóin, amelyek nem bújnak el a változás elől.

A Cryptovaluta kibocsátó, hitelező cégek két profitforrást is találtak az amerikai piacon. A keményvonalas crypto-hívők és a intézményi befektetők körében is.

Ez azért tűnik első olvasatra ellentmondásosnak, mert a cryptopiacok ezen szegmense az értékének közel felé elveszítette az utóbbi hónapokban. Ennek ellenére a cryptohitelezés virágzó üzletnek bizonyul, amit az a statisztikai adat is alátámaszt, hogy tovább szaporodnak a szolgáltató cégek, akik cryptohiteleket kínálnak.

Néhány példa a kirobbanó növekedésre

A BlockFi hitelnyújtó cég értéke 2018. közepe óta tízszeresére növekedett, valamint kiterjesztette működését az egyesült államok 42 államára. A crypto-piacban rejlő potenciált és a piac növekedését látva a vállalat továbbra is úgy gondolja, hogy a rugalmasabb feltételekkel és megfizethető kamatlábakkal kínált kölcsönre továbbra is igény van a piacon. Ez a feltételezésük a mellékelt beszámolók szerint bejött.

Ugyanígy a SALT nevű crypto-hitelező cég, amely 2017. júniusában alakult. Az elmúlt másfél évben több mint 70.000 hitelfelvevő ügyfelet szerzett, szolgáltatásuk elindításától számítva több, mint 50 millió USD kibocsátással rendelkezik. A cég egy év működést követően engedélyt kapott a szolgáltatásainak további 20 államba történő kiterjesztésére – ezzel 35 országban van jelen – és Bill Sinclair vezérigazgató nyilatkozata szerint 2019. végére mind az 50 államban jelen lesznek.

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
logo2-1-3-feher_atlatszo

A Smart Crypto Note rendszerét fejleszti és menedzseli a
Blockchain Solutions Zrt.

Székhely:
1016 Budapest, Aladár u. 15. 3.em.  4.ajtó

OTP 11708001-22240235 (HUF)

Cj: 01-10-049661 Asz: 26219590-2-41Jogi nyilatkozat

Az itt közzétett információk a figyelemfelkeltést szolgálják és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Digitális pénzek vásárlása, kezelése, startup vállalkozásokkal való együttműködés kiemelten magas kockázatot jelent, nem megfelelő mindenki számára. Fennáll annak a lehetősége is, hogy a befektetett pénzedet elveszíted. Pénzügyi döntéseid előtt tájékozódj részletesen több forrásból is, szükség esetén konzultálj egy független szakértővel, személyes befektetési tanácsadóddal!
A Blockchain Solutions Zrt nem végez pénzügyi engedélyhez kötött tevékenységet, nem kezeli a felhasználók törvényes fizetőeszközeit (HUF, EUR), nem ígér és nem fizet hozamot, kamatot, nem hitelez és nem közvetít hitelt. A felhasználó kérésére közreműködik azonban HUF és EUR Bitcoinra történő átváltásában.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató