A HTC lesz az első telefongyártó, akinek kriptopénz-mobiltárcája lesz? Fizess te is mobillal – blokklánc technológián keresztül, kriptopénzzel…

Share on facebook
Share on email

Blockchain-központú okostelefon Exodus, amelyet a HTC fogyasztói elektronikai óriásfejlesztő fejlesztett ki, bejelentette, hogy együttműködik az Opera Browserrel , valamint több DApps támogatását is megnyerte. A híreket február 26-án a cég hivatalos Twitter csatornáján jelentették be.

A vállalat bejelentette az Etheremon és a Decentraland DApps támogatását ZIONVault integrált hűtőházában. Továbbá, egy Verge- jelentés szerint az okostelefon most is támogatja a tajvani DApp-t, a Numbers-t .

A számok állítólag nyomon követik a felhasználói adatokat, és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy adataikat harmadik fél számára értékesítsék a cryptocurrency számára , miközben megőrzik a megosztott adatok és az adatok iránt érdeklődő vállalatok átláthatóságát.

Ezzel szemben az Exodus az Opera böngésző hozzáadásával lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek a böngésző integrált titkosított pénztárcájához, hogy kifizetéseket és mikroszámlákat hajtsanak végre a támogató webhelyeken. A Verge arról számol be, hogy az Exodus jelenleg csak az Ethereumban ( ETH ) végzett kifizetéseket támogatja , de a közeljövőben tervezi a Bitcoin ( BTC ) és a Litecoin ( LTC ) hozzáadását .

Phil Chen, a HTC legfőbb decentralizált tisztje elmondta a Verge-nek, hogy:

„Most fizethetsz olyan összeget, mint 0,00002 ETH [ami körülbelül 0,0027 $ -nak felel meg]. És soha nem volt értelme a mikrokifizetések történetében. Tranzakciós díj lenne, vagy meg kell osztanod a bevételt az App Store-ral. “

Chen a cikkben is idézi, hogy a cég következő lépése az, hogy minden telefont a blokklánc részleges csomópontjaként fog definiálni, hogy megkönnyítse a telefonok tulajdonosai közötti kereskedést.

A Verge arról is beszámol, hogy márciustól kezdve az Exodus fiat valutákkal lesz megvásárolható, míg korábban a cég csak a titkosítást fogadta el.

Mivel a Cointelegraph február elején jelentette be , az Opera nagyobb verziójú Android verziója olyan funkciót integrál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az Ethereumot a böngészőn keresztül vásárolják.

Emellett a közelmúltban a hírek megszűntek, hogy a Samsung új okostelefonja, a Galaxy S10 magában foglalja a saját titkos pénznem kulcsok tárolását.

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
logo2-1-3-feher_atlatszo

A Smart Crypto Note rendszerét fejleszti és menedzseli a
Blockchain Solutions Zrt.

Székhely:
1016 Budapest, Aladár u. 15. 3.em.  4.ajtó

OTP 11708001-22240235 (HUF)

Cj: 01-10-049661 Asz: 26219590-2-41Jogi nyilatkozat

Az itt közzétett információk a figyelemfelkeltést szolgálják és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Digitális pénzek vásárlása, kezelése, startup vállalkozásokkal való együttműködés kiemelten magas kockázatot jelent, nem megfelelő mindenki számára. Fennáll annak a lehetősége is, hogy a befektetett pénzedet elveszíted. Pénzügyi döntéseid előtt tájékozódj részletesen több forrásból is, szükség esetén konzultálj egy független szakértővel, személyes befektetési tanácsadóddal!
A Blockchain Solutions Zrt nem végez pénzügyi engedélyhez kötött tevékenységet, nem kezeli a felhasználók törvényes fizetőeszközeit (HUF, EUR), nem ígér és nem fizet hozamot, kamatot, nem hitelez és nem közvetít hitelt. A felhasználó kérésére közreműködik azonban HUF és EUR Bitcoinra történő átváltásában.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató