A hűtőnk lesz a következő dolog a blokkláncon?

Share on facebook
Share on email

A Bosch és a Wien Energie mindenesetre olyan hűtőt mutatott be, amelyet a blokklánc technológia vezérel. És hogy miért jó hír ez? A válasz meglepőbb lesz, mint azt bárki is elsőre sejthetné…

Nem sokan gondolták, hogy a blokklánc a hűtőgép piacon is maradantót tud alkotni. Pedig a Bosch és az osztrák székhelyű Wien Energie energiaszolgálató már be is mutatta a blokklánc technológia által vezérelt hűtő prototipusát.


Mi döntünk, mivel működtetjük a hűtőnket

A hűtő leginkább a környezettudatos vásárlóknak hoz forradalmi újdonságokat azzal, hogy a blokklánc technológiának köszönhetően a felhasználó megválaszthatja, hogy milyen energiaforrásból látná el hűtőjét. Így választhatunk a napelemekből vagy akár a szélerőművekből nyert energia közül.


Applikáció is készült a blokklánc hűtőhöz

Természetesen egy minden elemében modern hűtőnek nem csak a működtetéséhez szükséges energia megválasztásában kell úttörőnek lennie, hanem a kényelmi funkcióiban is.

Egy mobil applikáció segítségével a hűtőnket akár a munkahelyünkről vagy a nyaralásunkról is irányíthatjuk. Kezdve a hőmérséklet beállításától, az ajtó normál záródásán át, egészen a széndioxid kibocsátáásáig.


Legfőbb előnye az energiapazarlás drasztikus visszaszorítása

Hogy mikor kerül kereskedelmi forgalomba a blokklánc vezérelte hűtő, még kérdés, azonban az biztosnak látszik, hogy legelőnyösebb tulajdonsága miatt lesz rá kereslet. Ezt Peter Gönitzer,a Bosch ügyvezetője mondta.

„Képes drasztikusan visszaszorítani otthonunk energiapazarlását. Ez pedig sokak számára egyre fontosabb tulajdonság egy-egy háztartási gép kiválasztásakor.” – tette hozzás a Bosch első embere.

 

Forrás: https://www.wienenergie.at/eportal3/ep/contentView.do/pageTypeId/67831/programId/74495/contentTypeId/1001/channelId/-53365/conte ntId/4203192

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
logo2-1-3-feher_atlatszo

A Smart Crypto Note rendszerét fejleszti és menedzseli a
Blockchain Solutions Zrt.

Székhely:
1016 Budapest, Aladár u. 15. 3.em.  4.ajtó

OTP 11708001-22240235 (HUF)

Cj: 01-10-049661 Asz: 26219590-2-41Jogi nyilatkozat

Az itt közzétett információk a figyelemfelkeltést szolgálják és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Digitális pénzek vásárlása, kezelése, startup vállalkozásokkal való együttműködés kiemelten magas kockázatot jelent, nem megfelelő mindenki számára. Fennáll annak a lehetősége is, hogy a befektetett pénzedet elveszíted. Pénzügyi döntéseid előtt tájékozódj részletesen több forrásból is, szükség esetén konzultálj egy független szakértővel, személyes befektetési tanácsadóddal!
A Blockchain Solutions Zrt nem végez pénzügyi engedélyhez kötött tevékenységet, nem kezeli a felhasználók törvényes fizetőeszközeit (HUF, EUR), nem ígér és nem fizet hozamot, kamatot, nem hitelez és nem közvetít hitelt. A felhasználó kérésére közreműködik azonban HUF és EUR Bitcoinra történő átváltásában.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató