A Microsoft és a Telefonica közös blockchain projektbe kezdett! Az együttműködés a mesterséges intelligencia (AI) lehetőségeit is kiaknázza.

Share on facebook
Share on email

Spanyolország legnagyobb multinacionális távközlési vállalata, a Telefónica, együttműködési megállapodást kötött a Microsofttal a blockchain és a mesterséges intelligencia ( AI ) bővítéséről a digitális innováció segítségével. A megállapodást a kétóriás, február 25-én sajtóközleményben erősítette meg.

A Telefónica, amely az elmúlt hónapokban több blokklánc technológiát is érintő partnerséget zárt le , most kihasználja a Microsoft Azure platformját, hogy új szolgáltatásokat fejlesszen ki a távközlési ipar számára.

Az üzlet a Barcelonában tartandó World Mobile Kongresszus részeként jött létre.

„Együtt alkalmazzuk az Azure és az Azure AI erőit, hogy új, innovatív tapasztalatokat hozzunk létre a világ több millió Telefónica ügyfele számára, és alakítsuk ki a Telefónica hálózatának jövőjét” – nyilatkozta Satya Nadella vezérigazgató.

Az együttműködés területe jelentősen széles. A Microsoft szerint az ügyfélközpontú technológiai fejlesztéseket is magában foglalja, a két vállalat korábbi munkájára építve.

„Pontosabban, már használjuk az AI-t, hogy javítsuk ügyfélkapcsolatainkat, és nagyon örülünk annak, hogy együttműködünk a Microsofttal az Azure AI lehetőségeinek további kihasználásában” tette hozzá José María Álvarez-Pallete, a Telefónica elnök-vezérigazgatója.

„Ez a megállapodás erősíti kapcsolatainkat és közös meggyőződésünket, hogy az AI technológia és az adatok felhasználása szilárd etikai elveken alapuljon, és az embereknek meg kell erősíteniük digitális életüket.”

A hónap elején a Telefónica bejelentette, hogy a jelenlévő iparágak támogatására irányuló finanszírozási kezdeményezés részeként a blockchain és AI vállalkozókat keres.

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
Az SCN (Smart Crypto Note) egy nyitott platform, ami lehetővé tesz, hogy mindenki saját digitális váltót bocsáthasson ki. A blockchain (blokklánc) technológia biztosítja, hogy a rendszer 100%-ig biztonságos.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató