A Noah Pay elérte az Apple felhasználókat is!

Share on facebook
Share on email

A Noah Pay ügyfeleinek és szállítóinak a titkos fizetési megoldása már az iOS-en is elérhető. A Noah Project, amely az ázsiai régióban elismert blockchain-vállalkozás, ezen a héten egy új verzióval rukkolt elő, melynek köszönhetően a vállalat nemzetközi szinten több mint 1,3 milliárd Apple-felhasználót tud elérni. Az alkalmazás kiadásával a Noah Project célja a titkosítási eljárás elfogadásának felgyorsítása és a kriptográfiai piac fejlődésének elősegítése.

Az Android-felhasználók korábban már tesztelték a Noah Pay-t, és most itt az ideje, hogy az Apple-eszközök tulajdonosai merüljenek bele a digitális fizetések világába. A Noah Project több mint egy éve számos terméket hozott létre, és több partnerséget kötött, amelyek kiegészítik a titkosítási kifizetések ökoszisztémáját. A Noah-ökoszisztéma biztonságos átutalási megoldásokat tartalmaz, a Noah City világ kripto-központja a Horizon Manilában, és egy nagyszerű Noah Resort utazási célpont Dakakban.

A Noah Project-nek mindössze két hónapig tartott, hogy kiadja az iOS-verziót, így az Apple-eszközök tulajdonosai most élvezhetik a Noah Coins használatával a titkosítást. Így a Noah csapat több mint 90% -os hozzáférést biztosított az ökoszisztémájához a mobileszközök felhasználói számára.

A Noah-projekt egy blockchain-ökoszisztémát fejleszt, amely magában foglalja a Noah City-t, a Noah Resort-ot és az átutalási megoldásokat.

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
logo2-1-3-feher_atlatszo

A Smart Crypto Note rendszerét fejleszti és menedzseli a
Blockchain Solutions Zrt.

Székhely:
1016 Budapest, Aladár u. 15. 3.em.  4.ajtó

OTP 11708001-22240235 (HUF)

Cj: 01-10-049661 Asz: 26219590-2-41Jogi nyilatkozat

Az itt közzétett információk a figyelemfelkeltést szolgálják és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Digitális pénzek vásárlása, kezelése, startup vállalkozásokkal való együttműködés kiemelten magas kockázatot jelent, nem megfelelő mindenki számára. Fennáll annak a lehetősége is, hogy a befektetett pénzedet elveszíted. Pénzügyi döntéseid előtt tájékozódj részletesen több forrásból is, szükség esetén konzultálj egy független szakértővel, személyes befektetési tanácsadóddal!
A Blockchain Solutions Zrt nem végez pénzügyi engedélyhez kötött tevékenységet, nem kezeli a felhasználók törvényes fizetőeszközeit (HUF, EUR), nem ígér és nem fizet hozamot, kamatot, nem hitelez és nem közvetít hitelt. A felhasználó kérésére közreműködik azonban HUF és EUR Bitcoinra történő átváltásában.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató