„A papírpénz elmehet a …!” – Elon Musk a crypto-valutáról

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

A technológiai vállalkozó és a Tesla vezérigazgató Elon Musk a Bitcoin ( BTC ) szerkezetét brilliánsnak nevezte, és azt nyilatkozta, hogy a digitális valuta „sokkal jobb módja az érték átvitelének, mint a papírfecnik”.

Válaszul arra a kérdésre, hogy a Bitcoin lesz-e az egyetlen őshonos cryptovaluta az internet, világában azt mondta, hogy „a Bitcoin szerkezete egészen zseniális”, és azt gondolja hogy „az egyik hátránya a titkosítás számításigénye, ami nagyon sokenergiát igényel. Tehát valamilyen korlátozásnak kell lennie a titkosítás létrehozásához. Az, ahogy jelenleg létrehozzuk az inkrementális cryptopénzt túlságosan energiaigényes.

Musk továbbá azt mondta, hogy a cryptovaluta „megkerüli a pénznemek ellenőrzését […] a crypto-pénz sokkal jobb módja az érték átvitelének, mint a papírfecnik”.

Korábban, az ágazat azzal is érvelt, hogy a Bitcoin különleges helyet foglal el, mint értékőrző vagy „digitális arany.” Mike Novogratz, a korábbi Goldman Sachs partner és Galaxy Digital crypto-kereskedelmi bank alapító, azt mondta, hogy „a Bitcoin lesz a digitális arany”, olyan hely, ahol szuverén pénzed van. Nem amerikai pénz, nem kínai pénz, szuverén.

A Twitter alapítója és vezérigazgatója, Jack Dorsey – aki jól ismert a meggyőződéséről, hogy a Bitcoin lesz az „internet natív pénzneme” – nyilatkozta ebben a hónapban, hogy „Azt hiszem az altcoin tér néhány igazán csodálatos ötletet hozott létre.”

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

Újgenerációs fizetőeszköz,
a váltók digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
Az SCN (Smart Crypto Note) egy nyitott platform, ami lehetővé tesz, hogy mindenki saját digitális váltót bocsáthasson ki. A blockchain (blokklánc) technológia biztosítja, hogy a rendszer 100%-ig biztonságos.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató