„A papírpénz elmehet a …!” – Elon Musk a kriptopénzről

Share on facebook
Share on email

A technológiai vállalkozó és a Tesla vezérigazgató Elon Musk a Bitcoin ( BTC ) szerkezetét brilliánsnak nevezte, és azt nyilatkozta, hogy a digitális valuta „sokkal jobb módja az érték átvitelének, mint a papírfecnik”.

Válaszul arra a kérdésre, hogy a Bitcoin lesz-e az egyetlen őshonos kriptopénz az internet világában azt mondta, hogy „a Bitcoin szerkezete egészen zseniális”, és azt gondolja hogy „az egyik hátránya a titkosítás számításigénye, ami nagyon sok energiát igényel. Tehát valamilyen korlátozásnak kell lennie a titkosítás létrehozásához. Az, ahogy jelenleg létrehozzuk az inkrementális kriptopénzt túlságosan energiaigényes.

Musk továbbá azt mondta, hogy a kriptopénz „megkerüli a pénznemek ellenőrzését […] a crypto-pénz sokkal jobb módja az érték átvitelének, mint a papírfecnik”.

Korábban, az ágazat azzal is érvelt, hogy a Bitcoin különleges helyet foglal el, mint értékőrző vagy „digitális arany.” Mike Novogratz, a korábbi Goldman Sachs partner és Galaxy Digital crypto-kereskedelmi bank alapító, azt mondta, hogy „a Bitcoin lesz a digitális arany”, olyan hely, ahol szuverén pénzed van. Nem amerikai pénz, nem kínai pénz, szuverén.

A Twitter alapítója és vezérigazgatója, Jack Dorsey – aki jól ismert a meggyőződéséről, hogy a Bitcoin lesz az „internet natív pénzneme” – nyilatkozta ebben a hónapban, hogy „Azt hiszem az altcoin tér néhány igazán csodálatos ötletet hozott létre.”

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
logo2-1-3-feher_atlatszo

A Smart Crypto Note rendszerét fejleszti és menedzseli a
Blockchain Solutions Zrt.

Székhely:
1016 Budapest, Aladár u. 15. 3.em.  4.ajtó

OTP 11708001-22240235 (HUF)

Cj: 01-10-049661 Asz: 26219590-2-41Jogi nyilatkozat

Az itt közzétett információk a figyelemfelkeltést szolgálják és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Digitális pénzek vásárlása, kezelése, startup vállalkozásokkal való együttműködés kiemelten magas kockázatot jelent, nem megfelelő mindenki számára. Fennáll annak a lehetősége is, hogy a befektetett pénzedet elveszíted. Pénzügyi döntéseid előtt tájékozódj részletesen több forrásból is, szükség esetén konzultálj egy független szakértővel, személyes befektetési tanácsadóddal!
A Blockchain Solutions Zrt nem végez pénzügyi engedélyhez kötött tevékenységet, nem kezeli a felhasználók törvényes fizetőeszközeit (HUF, EUR), nem ígér és nem fizet hozamot, kamatot, nem hitelez és nem közvetít hitelt. A felhasználó kérésére közreműködik azonban HUF és EUR Bitcoinra történő átváltásában.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató