A világ egyik legnagyobb YouTubere lelép a YouTube-ról a blokklánc hívására

Share on facebook
Share on email

A világ egyik legnagyobb YouTubere lelép a YouTube-ról a blokklánc hívására

PewDiePie neve főleg a fiataloknak mond sokat. Közülük viszont elképesztően sokaknak, ugyanis a svéd videojáték kommentátor a 2019-es évet 93 millió követővel kezdte a YouTube-on. Sőt, egyik videója a 155 milliós nézettséget is meghaladta. De miért hagyja mindezt hátra valaki, és folytatja a videógyártást egy blokklánc alapú platformon?

A YouTube sztár, vagyis egykori YouTube sztár a váltással kapcsolatban azt mondta: „Nincs királyabb dolog annál, mikor találsz egy tartalomgyártókra építkező platformot, aminek Te, mint tartalomgyártó baromi fontos vagy.”

 

Miért az új platform?

Ez a tartalomgyártó egyébként a DLive, amellyel a svéd videójáték kommentátor exkluzív megállapodást kötött. A DLive, hasonlóan a YouTube-hoz, videókkal van tele, amit a felhasználók töltenek fel. A két platform között az egyik legszembetűnőbb különbség az, hogy a DLive egész rendszere a blokklánc technológián fut.

A másik, a felhasználók által nem elhanyagolható eltérés, hogy míg a YouTube vagy éppen a Twitch a felhasználók bevételeinek felét is elviszik, addig DLive a befutó pénzek 90,1%-át adja a streamereknek

 

Miért menőbb a DLive, mint a YouTube?

Jelenleg sokkal streamer barátabb, mint a YouTube. Persze ne feledjük, hogy annak idején nem volt ez másként utóbbi platformmal sem.

Ráadásul amellett, hogy minden 10 dollárból kilencet a streamereknek ad, a fennmaradó egyet a legaktívabb felhasználók, nézők között oszt szét. Ez azért elég nagy jófejség egy szolgáltatótól.

A DLive vezetői is örülnek a „házasságnak”, hiszen PewDiePie az a „márka”, amely után egyre több streamer hagyhatja hátra a YouTube-ot a DLive-ért vagy a hasonló, blokklánc alapú szolgáltatókért.

 

Forrás: https://medium.com/blockchain-positive/pewdiepie-is-going-all-in-on-blockchain-1abe4c10fbc1

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
Az SCN (Smart Crypto Note) egy nyitott platform, ami lehetővé tesz, hogy mindenki saját digitális váltót bocsáthasson ki. A blockchain (blokklánc) technológia biztosítja, hogy a rendszer 100%-ig biztonságos.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató