A világ minden 10-ik dollárja blokkláncon futhat 2027-re

Share on facebook
Share on email

Legalábbis ezt állítja a Cisco technológiai vállalat. Véleményüket legújabb jelentésükre alapozzák: eszerint 10 éven belül a világ GDP-jének 10%-át a blokkláncon fogjuk tárolni.

A jelentés azt is elmondja, hogy alig 2 éven belül a világ 2400 milliárd dollárt fog a blokklánc fejlesztésekre költeni. Bár a kriptopénzek népszerűsége (így az értéke is) még gyakran ingadozik, a mögötte álló blokklánc technológiába vetett hit egyre csak növekszik.


Vannak területek, amelyet a blokklánc forradalmasíthat

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy a logisztikában, szállítmányozásban, illetve az élelmiszerek, egyéb termékek nyomonkövetésében a blokklánc technológia forradalmi megoldást nyújthat. Ezek azok a területek, ahol nap mint nap hallunk a blokklánc technológia bevezetéséről.

Az Egyesült Államokban csak a chipgyártó piacon közel 7.5 milliárd dollár esik ki hamis chippek forgalomba kerülésével. A blockchain technológia megváltoztathatatlan nyomonkövetési rendszere erre az égető problémára is megoldást kínál.

A logisztikában pedig a túl sok fél közötti szerződések menetét, adminisztrációt gyorsíthatja fel, és teheti átláthatóbbá a blokklánc technológia.


Biztonság, bizalom, gyorsaság

Jelenleg ezeket az előnyöket kínálja a blokklánc technológia. Nem véletlen, hogy egyre több állam és vállalat lát fantáziát benne. Így a Cisco 2027-re jósolt előrejelzése, miszerint a világ GDP-jének 10%-a blokkláncon fut majd, nem is túl elrugaszkodott elképzelés.

Forrás: https://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=prUS43526618

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
logo2-1-3-feher_atlatszo

A Smart Crypto Note rendszerét fejleszti és menedzseli a
Blockchain Solutions Zrt.

Székhely:
1016 Budapest, Aladár u. 15. 3.em.  4.ajtó

OTP 11708001-22240235 (HUF)

Cj: 01-10-049661 Asz: 26219590-2-41Jogi nyilatkozat

Az itt közzétett információk a figyelemfelkeltést szolgálják és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Digitális pénzek vásárlása, kezelése, startup vállalkozásokkal való együttműködés kiemelten magas kockázatot jelent, nem megfelelő mindenki számára. Fennáll annak a lehetősége is, hogy a befektetett pénzedet elveszíted. Pénzügyi döntéseid előtt tájékozódj részletesen több forrásból is, szükség esetén konzultálj egy független szakértővel, személyes befektetési tanácsadóddal!
A Blockchain Solutions Zrt nem végez pénzügyi engedélyhez kötött tevékenységet, nem kezeli a felhasználók törvényes fizetőeszközeit (HUF, EUR), nem ígér és nem fizet hozamot, kamatot, nem hitelez és nem közvetít hitelt. A felhasználó kérésére közreműködik azonban HUF és EUR Bitcoinra történő átváltásában.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató