Amerikában törvénybe iktatták a Cryptovalutát

New York állam közgyűlésének egy tagja, Clyde Vanel jelentette be a hírt a Facebook oldalán, (https://www.facebook.com/clyde.vanel/posts/10156105177852333?__tn__=C-R) miszerint NY állam, Amerikában elsőként felállította a Crypto Task Force-t (Cryptovaluta munkacsoportot). A munkacsoport célja a digitális pénznem meghatározása, használatának szabályozása. Andrew Cuomo kormányzó 2018. december 21-én aláírta az erre vonatkozó törvényjavaslatot.

A munkacsoport tagjait a kormányzó, a szenátus és a közgyűlés nevezi ki, köztük technológusok, fogyasztók, tudósok, befektetők és blockchain-vállalatok képviselőivel. A résztvevők első lépésben azt vizsgálják, milyen hatással van (volt eddig) a crypto-vállalatok működése a helyi adóbevételekre, a pénzügyekre, a különböző iparágakra és általánosságban a piac működésére, melyről 2020-ig nyújtanak be jelentést a közgyűlés felé.

A szabályozás egyrészt üdvözlendő, hiszen a crypto-piac növekedésével párhuzamosan felütötte fejét a crypto-bűnözés, melynek csak törvényi úton lehet elejét venni – ami védi a résztvevők érdekeit, és növeli a befektetők bizalmát.

Másrészt bizonyítja, hogy a crypto-üzlet nem egy leáldozóban ágazat, hiszen egyre több kormányzati intézkedés történik ebben a szegmensben, egyre több tagállamban. Dannel Malloy, Connecticut kormányzója aláírta az SB443 törvényt, amely a crypto bűncselekmények felderítésére és megelőzésére hoz létre munkacsoportot – rövid határidőket meghatározva az ilyen irányú cselekmények felderítését lehetővé tévő technológiák vizsgálatára.

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

Újgenerációs fizetőeszköz,
a váltók digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
Az SCN (Smart Crypto Note) egy nyitott platform, ami lehetővé tesz, hogy mindenki saját digitális váltót bocsáthasson ki. A blockchain (blokklánc) technológia biztosítja, hogy a rendszer 100%-ig biztonságos.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató