Az amerikai diákok 18%-nak van kryptovalutája

Share on facebook
Share on email

Egyre több amerikai diák szeretne a kryptopénzekről és a blockchain technológiáról tanulni. De miért ilyen népszerűek ezek a kurzusok? A válasz pofonegyszerű: ez a jövő.

Egy nemrég készített felmérés szerint az amerikai diákok 18 százaléka birtokol valamilyen kryptoeszközt. De a legtöbben nem álltak meg itt, hanem már részt is vettek olyan oktatáson, amelyek segítségével többet megtudhatnak arról, mire használhatják a blockchain technológiát, illetve a megszerzett kryptopénzeiket.

„Pár év, és a jobb munkahelyeket mind ezek a diákok viszik el”

Ezt David Yermack, a New York-i Egyetem Stern School of Business pénzügyi osztályának elnöke mondta. A blockchain technológia ugyanis pár éven belül a világ legtöbb cégének hétköznapjaiba épül be. Így azok, akik ismerik a technológiát, óriási előnnyel indulnak a jól fizető álláshelyekért.

Nagy a kereslet, egyre több a kínálat

Mivel egyre több fiatal érdeklődik a kryptovalutákkal és a blockchain technológiával foglalkozó kurzusokkal kapcsolatban, ezért azok száma gombamód szaporodik.

Az amerikai News and World Report listáján szereplő első ötven felsőoktatási intézménye közül 42% kínál legalább egy blokklánccal és kyiptopénzekkel kapcsolatos kurzust.

Forrás: https://www.ccn.com/18-of-students-twice-the-u-s-average-own-cryptocurrency-coinbase-survey/

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
Az SCN (Smart Crypto Note) egy nyitott platform, ami lehetővé tesz, hogy mindenki saját digitális váltót bocsáthasson ki. A blockchain (blokklánc) technológia biztosítja, hogy a rendszer 100%-ig biztonságos.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató