Az egyik legnagyobb svájci banknál nyithatnak számlát a kriptovalutás cégek

Share on facebook
Share on email

A zürichi Maerki Baumann bank beleegyezett abba, hogy banki partnerséget alakítson ki a kriptovalutával foglalkozó cégekkel.

Korábban a Falcon Private Bank volt a legjelentősebb svájci bank, amely hasonló lépésre szánta el magát. A Falcon még korábban a Bitcoin Suisse AG-nek kriptovalutás vagyonkezelési szolgáltatásokat ajánlott fel.

Eközben a Maerki Baumann egy közleményében azt mondta, hogy a bank mostantól hajlandó elfogadni a kriptovalutát. A Maerki Baumann ezzel a lépésével megakadályozza, hogy a kriptovalutával foglalkozó cégek elhagyják Svájcot.

Korábban a svájci központi bank elnöke jegyezte meg, hogy a blockchain technológia a feje tetejére fogja állítani finanszírozást. Azt is mondta, hogy a blokklánc egy “ígéret elsősorban a költségek csökkentésére”, valamit tárgyalásokat kezdeményezett a piaci szereplőkkel, a szabályozó hatóságokkal és más központi bankokkal arról, hogy mik legyenek a következő lépések.

Nem mellékesen a svájci városok egymás után vezetik be a Bitcoin elfogadásának lehetőségét adófizetés céljából.

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
Az SCN (Smart Crypto Note) egy nyitott platform, ami lehetővé tesz, hogy mindenki saját digitális váltót bocsáthasson ki. A blockchain (blokklánc) technológia biztosítja, hogy a rendszer 100%-ig biztonságos.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató