Az egyik legnagyobb svájci banknál nyithatnak számlát a kriptovalutás cégek

Share on facebook
Share on email

A zürichi Maerki Baumann bank beleegyezett abba, hogy banki partnerséget alakítson ki a kriptovalutával foglalkozó cégekkel.

Korábban a Falcon Private Bank volt a legjelentősebb svájci bank, amely hasonló lépésre szánta el magát. A Falcon még korábban a Bitcoin Suisse AG-nek kriptovalutás vagyonkezelési szolgáltatásokat ajánlott fel.

Eközben a Maerki Baumann egy közleményében azt mondta, hogy a bank mostantól hajlandó elfogadni a kriptovalutát. A Maerki Baumann ezzel a lépésével megakadályozza, hogy a kriptovalutával foglalkozó cégek elhagyják Svájcot.

Korábban a svájci központi bank elnöke jegyezte meg, hogy a blockchain technológia a feje tetejére fogja állítani finanszírozást. Azt is mondta, hogy a blokklánc egy “ígéret elsősorban a költségek csökkentésére”, valamit tárgyalásokat kezdeményezett a piaci szereplőkkel, a szabályozó hatóságokkal és más központi bankokkal arról, hogy mik legyenek a következő lépések.

Nem mellékesen a svájci városok egymás után vezetik be a Bitcoin elfogadásának lehetőségét adófizetés céljából.

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
logo2-1-3-feher_atlatszo

A Smart Crypto Note rendszerét fejleszti és menedzseli a
Blockchain Solutions Zrt.

Székhely:
1016 Budapest, Aladár u. 15. 3.em.  4.ajtó

OTP 11708001-22240235 (HUF)

Cj: 01-10-049661 Asz: 26219590-2-41Jogi nyilatkozat

Az itt közzétett információk a figyelemfelkeltést szolgálják és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Digitális pénzek vásárlása, kezelése, startup vállalkozásokkal való együttműködés kiemelten magas kockázatot jelent, nem megfelelő mindenki számára. Fennáll annak a lehetősége is, hogy a befektetett pénzedet elveszíted. Pénzügyi döntéseid előtt tájékozódj részletesen több forrásból is, szükség esetén konzultálj egy független szakértővel, személyes befektetési tanácsadóddal!
A Blockchain Solutions Zrt nem végez pénzügyi engedélyhez kötött tevékenységet, nem kezeli a felhasználók törvényes fizetőeszközeit (HUF, EUR), nem ígér és nem fizet hozamot, kamatot, nem hitelez és nem közvetít hitelt. A felhasználó kérésére közreműködik azonban HUF és EUR Bitcoinra történő átváltásában.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató