Az intézményi befektetők már a Crypto-hoz fordulnak…

Share on facebook
Share on email

A Fairfax County két állami nyugdíja, a Virginia rendőrtisztviselői nyugdíjrendszere és az alkalmazottak nyugdíjrendszere befektetett a Morgan Creek új 40 millió dolláros titkosítási alapjába.

Anthony Pompliano, a Morgan Creek partnere elmondta, hogy ez az első eset, amikor állami nyugdíjakat kezelő szervezetek a cryptocurrency piacon fektetnek be.

A két nyugdíj mellett az alapot egy egyetemi alapítvány, egy kórház, egy biztosítótársaság és egy magánalapítvány finanszírozza. Összesen 40 millió dollárt mozgattak meg az ügylet során.

A Fairfax megyei rendőrség nyugdíjrendszerének vezető befektetési igazgatója, Katherine Molnar azt mondta:

„A Blockchain technológiát számos iparágban egyedülálló módon alkalmazzák. Fontosnak tartjuk, hogy opportunista legyen, és izgatottak vagyunk, hogy részt vehessünk ebben a feltörekvő lehetőségben a vonzó aszimmetrikus visszatérési profil miatt.”

A CRYPTO INTÉZMÉNYESÍTÉSE FELÉ VEZETŐ ELSŐ LÉPÉS

A kripto-közösség túlnyomó többsége pozitívan reagált a Morgan Creek által biztosított magas rangú üzletre.

De néhány befektető megkérdőjelezte a 40 millió dolláros értéket, és azt várta, hogy az alap nagyobb lesz az állami nyugdíjak bevonásával.

Azonban a Morgan Creek monumentális üzletében részt vevő tőke mennyisége kevésbé fontos. Az üzlet az állami nyugdíjak első csoportjának belépéséhez vezetett a cryptocurrency szektorba.

Az állami nyugdíjakat elismerik a befektetésre vonatkozó konzervatív és óvatos megközelítésük miatt. A megfelelően szabályozott befektetési eszközök és a bizalmas letétkezelők hiánya miatt az intézmények az elmúlt években vonakodtak az eszközosztályba történő befektetés iránt.

A Morgan Creek üzletág kimutatta, hogy az intézményi befektetők nyitottak a cryptocurrency szektorban, és kezdenek elégedettebbé válni az eszközosztállyal.

Pompliano kijelentette :

„Ez a hit nagy kitettséget biztosít számukra, hiszen úgy gondoljuk, hogy az egyik legnagyobb kockázatot mérséklő lehetőség jelent meg egy új iparágban. Kis összegű tőkét vehetsz fel, azt egy új iparágba helyezheted, a kockázatokat megfelelően kezelheted, de igazi innovációval is találkozhatsz.”

A 2018-as év vége óta az Egyesült Államok legnagyobb pénzügyi intézményei a Fidelity, az ICE és a Nasdaq cégek között továbbra is erősítették a cryptocurrencies-t támogató infrastruktúrát eszközosztályként.

A széles körben elismert intézmények aktív részvétele a crypto térben a hagyományos pénzügyi szektorban más intézményi befektetők bizalmának erősödését eredményezheti.

EZ VEZETHET AZ INTÉZMÉNYEK BEÁRAMLÁSÁHOZ?

„Nem fog menni (20 billió dollár) azonnal. Ami meg fog történni, az egyik ilyen óvatos nyugdíjalap, valaki, aki piacvezető, azt fogja mondani, hogy tudod mit? Megbízásunk van, a Goldman Sachs részt vesz, a Bloombergnek van egy indexe, amellyel nyomon követhetem a teljesítményemet, és vásárolni fognak. És hirtelen a második srác vásárol. Ugyanaz a FOMO, amit a kiskereskedelemben láttál.

Hosszú távon a Morgan Creek újonnan létrehozott cryptocurrency-alapja megalapozhatja azt az alapot, amely támogathatja a kripto-pénznem piacon az intézményi befektetők következő hullámát.

Az üzlet 14 hónapig tart a legrosszabb helyzetű piacon a kriptopénz piacának 10 éves történetében, ami bebizonyította, hogy az intézmények nem a digitális eszközök árára összpontosítanak, hanem inkább az infrastruktúra állapotára, amely képes kezelni a nagy tőke beáramlását piacra.

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
logo2-1-3-feher_atlatszo

A Smart Crypto Note rendszerét fejleszti és menedzseli a
Blockchain Solutions Zrt.

Székhely:
1016 Budapest, Aladár u. 15. 3.em.  4.ajtó

OTP 11708001-22240235 (HUF)

Cj: 01-10-049661 Asz: 26219590-2-41Jogi nyilatkozat

Az itt közzétett információk a figyelemfelkeltést szolgálják és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Digitális pénzek vásárlása, kezelése, startup vállalkozásokkal való együttműködés kiemelten magas kockázatot jelent, nem megfelelő mindenki számára. Fennáll annak a lehetősége is, hogy a befektetett pénzedet elveszíted. Pénzügyi döntéseid előtt tájékozódj részletesen több forrásból is, szükség esetén konzultálj egy független szakértővel, személyes befektetési tanácsadóddal!
A Blockchain Solutions Zrt nem végez pénzügyi engedélyhez kötött tevékenységet, nem kezeli a felhasználók törvényes fizetőeszközeit (HUF, EUR), nem ígér és nem fizet hozamot, kamatot, nem hitelez és nem közvetít hitelt. A felhasználó kérésére közreműködik azonban HUF és EUR Bitcoinra történő átváltásában.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató