Az Invesco Befektetési Vállalat a londoni tőzsdére viszi a Blockchain ETF-et

Share on facebook
Share on email

Amerikai Egyesült Államokban székelő befektetési alapkezelő társaság, az Invesco indít blockchain tőzsdén kereskedett alapot a London Stock Exchange (LSEG) március 11-én.

Egy szaklap cikke szerint az Invesco Elwood Global Blockchain ETF kezdetben 48 blokk-technológiával foglalkozó vállalatra irányul. A cégeket az Elwood Asset Management crypto investment boutique által kifejlesztett szabadalmaztatási rendszer alapján választották ki.

A cikk említést tesz számos nagy nevű vállalatról a háttérben, melyek támogatásukat adták a bevezetéshez, mint például az Apple, az Intel , a grafikus feldolgozóegységek gyártója, az Advanced Micro Devices , a Taiwan Semiconductor Manufacturing és az Egyesült Államok bányászati hardvergyártója, valamint a Bitcoin határidős CME Group.

Ahogy a Cointelegraph a múlt hónapban beszámolt, a két amerikai befektetési tanácsadó cég, az AdvisorShares és a Sabretooth Advisors bejelentette, hogy közösen bevezet egy olyan tőzsdén kereskedett alapot, amely nyomon követi a tech cégeket, beleértve azokat is, akik részt vesznek a blockchain és a cloud computing üzletben.

Január végén a Chicago Board Options Exchange , a VanEck befektetési társaság és a SolidX pénzügyi szolgáltató cég ismételten jelentkezett az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdei Bizottságánál ( SEC ) a Bitcoin ( BTC ) ETF listájának besorolása ügyében.

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
Az SCN (Smart Crypto Note) egy nyitott platform, ami lehetővé tesz, hogy mindenki saját digitális váltót bocsáthasson ki. A blockchain (blokklánc) technológia biztosítja, hogy a rendszer 100%-ig biztonságos.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató