Az oroszországi száműzetésben élő amerikai „hekker” szerint a blokklánc hozza el a szép új világot

Share on facebook
Share on email

Edward Snowden még 2013-ban hozott nyilvánosságra olyan titkos dokumentumokat, amelyek azt bizonyították, hogy a CIA és az amerikai titkosszolgálatok széles körben figyelik meg az átlagemberek mobiltelefon hívásait és internetes tevékenységeiket. Úgy véli, a rohamosan fejlődő technológiával párhuzamosan gyengülő kyberbiztonságot a blokklánc hozhatja vissza.

Elmondása szerint a blokklánc technológia egy igazságosabb és biztonságosabb jövőt biztosíthat az emberiség számára. Szerinte ez a decentralizáció ingathatja meg a cenzúrán és a monopóliumokon álló mai rendszert.

Magáncégek kezében vannak fontos adatok

Mint mondta, a magáncégek kezében olyan fontos adatok vannak jelenleg, amelyek a nyilvánosságot is érintik. Azonban ezekkel az adatokkal sokszor visszaélnek a vállalatok. A blokkláncon azonban nincs ilyen veszély, hiszen az adatok lekövethetőek és örökérvényűek, hiszen visszavonási lehetőség nincs. Ha egy adatot egyszer felvittek a blokkláncba, akkor az örökre ott is marad.

Edward Snowden életéről Oliver Stone már filmet is forgatott

A blokklánc felzárkóztathatja az alsó- és középosztálybelieket

Véleményét két példán keresztül szemléltette:

 

  1. Ma egy venezuelai lakos a blokkláncnak hála személyazonossága ellenőrzése nélkül tudja a fizetését kriptopénzre beváltani. Ez az egyik előnye a rendszernek.

 

  1. A másik, mikor egy korrupt milliárdos megbíz valakit, hogy építsen neki 400 millió dollárért egy luxusjachtot, a blokklánc technológiának köszönhetően a hatóségok le tudják nyomozni, hogy az oligarcha pénze honnan is származik.

Snowden még azt is elmondta, hogy számára mit jelent a blokklánc: „A blokklánc technológia visszahozza az életünkbe a bizalmat. Egy őszintébb, csalásoktól jóval mentesebb világot biztosít mindannyiunk számára.”

Forrás: https://www.trustnodes.com/2018/11/21/theres-no-lets-be-evil-button-on-the-blockchain-says-edward-snowden

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
Az SCN (Smart Crypto Note) egy nyitott platform, ami lehetővé tesz, hogy mindenki saját digitális váltót bocsáthasson ki. A blockchain (blokklánc) technológia biztosítja, hogy a rendszer 100%-ig biztonságos.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató