Elképesztő sebességgel nő a blokklánc fejlesztő állások száma

Share on facebook
Share on email

A LinkedIn a napokban hozta le a hírt, hogy radikálisan megugrott azoknak az állásoknak a száma, amelyekre blokklánc fejlesztő szakembereket keresnek a cégek. A különös növekedésnek egy igazán izgalmas magyarázata van.

A világ legnagyobb szakmai közösségi hálózata évente felméri a munkaerő piacon azokat a pozíciókat, amelyekre egyre több cég keres szakembereket. Ilyen feltörekvő foglalkozás lett 2018-ban a blokklánc fejlesztő. 2017-hez viszonyítva 33%-kal nőt az ilyen pozícióra szakembert kereső hirdetések száma.

Mitől ez a radikális növekedés?

A magyarázatot az adja, hogy 2017 év végére már annyi hír, cikk, elemzés jelent meg blokklánc témában, sokszor rangos pénzügyi szakértőktől és intézetektől, hogy az érdeklődés a technológia iránt hihetetlen mód megnövekedett.

Ezzel párhuzamosan egyre több vállalat látta meg a blokklánc technológiában rejlő remek lehetőségeket. A rendszer kiépítéséhez és üzemeltetéséhez azonban szakemberekre volt szükségük.

Óriáscégek keresték a legtöbb blokklán fejlesztőt 2018-ban

Az olyan techóriások, mint az IBM, a ConsenSys vagy a ChainYard adták fel a legtöbb hirdetést a „Blokklánc fejlesztőt keresünk!” szalagcímmel.

A Coinbase (a világ legnagyobb kripto brókercége) jelenleg is 45 blokklánc fejlesztőt keres világszerte.

Forrás: https://economicgraph.linkedin.com/en-us/research/linkedin-2018-emerging-jobs-report

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
Az SCN (Smart Crypto Note) egy nyitott platform, ami lehetővé tesz, hogy mindenki saját digitális váltót bocsáthasson ki. A blockchain (blokklánc) technológia biztosítja, hogy a rendszer 100%-ig biztonságos.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató