Felpörögtek az események a Forma-1 és a blokklánc technológia között

Share on facebook
Share on email

Újabb jól hangzó márka lépett be a blokkláncba. Igaz, a Forma-1 és a blokklánc startup Animoca Brands házasság egyelőre egy Forma-1-es játékra terjed csak ki, de nem nehéz kitalálni, hogy az autóversenyek királya hamarosan további lépésekkel közeledik a blokklánc technológia felé.

Várható volt, hogy a két csúcstechnológia egyszer találkozni fog egymással, és ez egy virágzó kapcsolat kezdete lehet. Nos, az Animoca Brands blokklánc startup a következő hetekben piacra dobja új blokklánc játékát, az F1 Delta Time-ot. A játék az úgynevezett nem helyettesíthető tokeneken alapul.

Mi a nem helyettesíthető token?

Nem helyettesíthető tokeneknek nevezzük azokat a tokeneket, amelyeknek egyedi értékük vagy használatuk van. Egyszóval egyetlen egy van belőlük. Természetesen ezek a tokenek is értékkel bírnak, azonban nem cserélhetők fel egy másik tokenre, miközben a normál kriptopénzek igen. Ami még megkülönbözteti őket a hagyományos kriptopénzektől, hogy nem oszthatók, azaz csak egy az egyben adhatók vagy vehetők.


Hogy működik majd a játék?

A kiszivárgott tervek szerint a játék két részből áll majd:

  1. Lesz egy gyűjthető része a játéknak, ami az NFT-ken (nem helyettesíthető token) alapul.
  2. Valamint maga a verseny, ami ezeket az NFT-ket használja majd fel.


Egy házasság előnyei

A Forma-1 kapott egy ízig-vérig 21. századi, ultramodern játékot, a blokklánc startup pedig olyan felhasználókat csábíthat a blokklánc világába, akik számára a technológia eddig fekete folt volt. És hogy mi lesz utána? Egy biztos: a blokklánc technológia elemeit nem csak egy játékban, de az igazi Forma-1-ben is lehetne kamatoztatni.

 

 

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
Az SCN (Smart Crypto Note) egy nyitott platform, ami lehetővé tesz, hogy mindenki saját digitális váltót bocsáthasson ki. A blockchain (blokklánc) technológia biztosítja, hogy a rendszer 100%-ig biztonságos.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató