GYIK

A kriptopénzekkel kapcsolatos legfontosabb kérdések, és érthető válaszaik

SZERKESZTÉS ALATT

Az ingyenes regisztrációkor 0,04 BTC értékű ajándék FReeHard (FRH) kerül jóváírásra a felhasználó tárcájában (vagyis az aktuális BTC/BTH árfolyam 4 százaléka). Ezen kívül a prémium alapjában megjelenik 200 FRH, ami akkor kerül át a tárcájába, ha 21 új tag regisztrál az ő meghívása alapján.

A verifikáció után a FReeHardok HARD-dá alakulnak át, miközben a rendszer újabb ajándékaként 200 CoverNote (CN) kerül kibocsátásra a felhasználó részére. (A kibocsátott, de fel nem használt CoverNote leginkább egy banki folyószámlához adott hitelkerethez hasonlítható, amelynek semmilyen költsége és egyéb vonzata nincs – amíg nem kerül felhasználásra.)

Íly módon az ajándékba kapott digitális fizetőeszközökkel a felhasználó kockázat nélkül próbálhatja ki az SCN rendszerét.

FONTOS!

A FReeHardok és a HARD-ok a regisztrációtól számított 90 napon belül használhatók fel teljesértékűen, utána korlátozottan még 8 napig, a 99. napon pedig megszűnnek.

A CoverNote a kibocsátásától számított 5 éven belül használható fel. Ha nem kerül felhasználásra, akkor 5 év után megszűnik. Felhasználása esetén szintén a kibocsátástól számított 5 éven belül kell rendezni a CN által megtestesített tartozást.

(További részletek az ajándék digitális fizetőeszközök működéséről a FReeHard, a HARD és a CoverNote leírásában.)