Kanada: A Blockchain Association összeolvad a Digitális Kereskedelmi Kamarával. Kanada piacvezető a blokklánc technológia alkalmazásában

Share on facebook
Share on email

A kanadai legnagyobb blockchain kereskedelmi szervezet, a Digitális Kereskedelmi Kamara egyesült a Kanadai Blockchain Szövetséggel (BAC), amelyet most a Kanadai Digitális Kereskedelmi Kamara vezet. Az egyesülést egy sajtóközleményben jelentették be a kamara honlapján február 5-én.

Tanya Woods, a BAC ügyvezető igazgatója és politikai stratégája a Kanadai Digitális Kereskedelmi Kamara ügyvezető igazgatója lesz. Woods korábban a kanadai kormánynál, a BCE, a Nintendonál és a Microsoftnál dolgozott.

Woods azt mondja a sajtóközleményben:

„A kanadai blokkláncok vezetői és a kormány egy erős és összehangolt blokk-lánc ökoszisztémát szeretnének létrehozni, amely készen áll hatékonyan együttműködni a politikai döntéshozókkal annak érdekében, hogy biztosítsa Kanadában az iparág fejlődését.”

Don Tapscott, a Blockchain Kutatóintézet ügyvezető igazgatója elmondta, hogy Kanada „jó helyzetben van”, hogy világszerte vezető szerepet töltsön be a blockchain iparágban. Hozzátette: „Kanada számára kritikus fontosságú, hogy egy egységes helyi közösség vezesse a blokklánc technológiát használó közösséget.”

A Digitális Kereskedelmi Kamara 2014 júliusában jött létre, és 200 cégből áll, akik szeretnének befektetni a blockchain technológiába. Jelentős tagok többek közt a Microsoft , az Overstock , az IBM és a Bitpay .

2018 októberében a Cointelegraph arról számolt be, hogy a Kanadai Határszolgálati Ügynökség (CBSA) beleegyezett abba, hogy megvizsgálja az IBM által létrehozott blockchain szállítási megoldást. A blockchain rendszer bevezetése feltételezhetően lehetővé tenné az elosztási és kereskedelmi folyamatok automatizálását, a költségek és a hibahatár csökkentése mellett.

Kanada kedvező szabályozási rendszerének, alacsony energiaköltségeinek, innovációjának és magas internetsebességének köszönhetően a titkosító eljárások és blokklánc rendszerek vezető országává vált.

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
logo2-1-3-feher_atlatszo

A Smart Crypto Note rendszerét fejleszti és menedzseli a
Blockchain Solutions Zrt.

Székhely:
1016 Budapest, Aladár u. 15. 3.em.  4.ajtó

OTP 11708001-22240235 (HUF)

Cj: 01-10-049661 Asz: 26219590-2-41Jogi nyilatkozat

Az itt közzétett információk a figyelemfelkeltést szolgálják és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Digitális pénzek vásárlása, kezelése, startup vállalkozásokkal való együttműködés kiemelten magas kockázatot jelent, nem megfelelő mindenki számára. Fennáll annak a lehetősége is, hogy a befektetett pénzedet elveszíted. Pénzügyi döntéseid előtt tájékozódj részletesen több forrásból is, szükség esetén konzultálj egy független szakértővel, személyes befektetési tanácsadóddal!
A Blockchain Solutions Zrt nem végez pénzügyi engedélyhez kötött tevékenységet, nem kezeli a felhasználók törvényes fizetőeszközeit (HUF, EUR), nem ígér és nem fizet hozamot, kamatot, nem hitelez és nem közvetít hitelt. A felhasználó kérésére közreműködik azonban HUF és EUR Bitcoinra történő átváltásában.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató