Még mindig imádják a pénzügyi óriások a kriptobefektetéseket

Share on facebook
Share on email

Medvepiac ide, medvepiac oda, a világ legnagyobb pénzügyi cégei továbbra is bíznak a kriptoszektorban. Ezt a bizalmat ráadásul több tízmillió dolláros befektetésekkel mutatják ki

Négy nagy kockázatitőke-társaság, pénzügyi intézet döntött úgy az elmúlt hetekben, hogy a medvepiac ellenére nagyobb összegeket fektetnek kriptovállalkozásokba, valamint a blokklánc technológiába. A négy társaság nevesül a Fidelity, a Baidu, a Nasdaq és a Sequoia.

Mi az a medvepiac?

Medvepiacnak nevezzük a hosszan, legalább hónapokig tartó lefelé irányuló trendet. Ennek ellentétje a bikapiac, amely akár évekig is felfelé irányuló trendet mutat.

Mire föl ez a nagy befektetési kedv?

A világ legnagyobb vállalatai továbbra is a blokklánc technológiába és kriptovállalkozásokban látják a jövőt. A Nasdaq, aki nem mellékesen a világ második legnagyobb tőzsdepiac-kezelője, egy kriptováltóba fektetett több millió dollárt. Ugyanezt tette a Fidelity is. Korábban mindketten támogatták a TD Amaritrade nevű online brókercéget is.

„Az emberek biztonságába fektetünk”

A blokklánc technológia ma már szinte szinonímája a biztonságos pénzügyi megoldásoknak. Így nem meglepetés, hogy a világ jelentős pénzügyi cégei előszeretettel fektetnek olyan vállalkozásokba, amelyek blokklánc fejlesztéssel foglalkoznak, vagy épp a kriptopiac szereplői.

A befektetett pénzeket a cégek arra használják, hogy tudásukat és eszközeiket mind szélesebb körhöz eljuttassák, ezzel pedig a biztonságosabb, gyorsabb pénzügyi lehetőségeknek, ügyintézésnek adnak teret.

Forrás: https://www.ccn.com/worlds-largest-financial-institutions-are-still-placing-big-bets-on-crypto/

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
Az SCN (Smart Crypto Note) egy nyitott platform, ami lehetővé tesz, hogy mindenki saját digitális váltót bocsáthasson ki. A blockchain (blokklánc) technológia biztosítja, hogy a rendszer 100%-ig biztonságos.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató