Meglepő dolog vethet véget az építőiparban a korrupciónak

Share on facebook
Share on email

Blokklánc technológiával az építőipart átszövő korrupció ellen? A lehetőségek adottak. A kérdés, hogy a szereplők mennyire akarnak élni velük.

„A blokklánc technológiának minden olyan tulajdonsága megvan, amely drasztikussan visszaszoríthatja az építőipart átszövő korrupciót.” Ezt Andrew Anagnost, az Autodesk vezérigazgatója mondta. Az Autodesk egy kaliforniai tervezőszoftver cég, amely 1982 óta dolgozik az építőiparban, így vezetője pontosan tudja, miről beszél.

Végez a korrupcióval, és a munkát is megkönnyíti

Az Autodesk programjait használták az Avatar című filmben, sőt, az IKEA bútortervezőjében is tevékeny részt vállalt. Most a saját építő-tervezőszoftver programjukba szeretnék a blokklánc technológiát is beépíteni. Céljuk, hogy ezzel felgyorsítsák a munkát az egyes szakemberek között, valamint az elszámolhatóságot is nyomon tudják követni.

„Nyomonkövetés és elszámoltathatóság a tiszta építőipar kulcsa”

Az Autodesk vezér még azt is hozzátette, hogy „A blokklánc olyan, mintha az építőiparra szabták volna. Az előnyei ugyanis remekül megmutatkoznak abban az iparágban, amelyben a szereplők egymásra vannak utalva.”

Az építőiparban a korrupció az emberek életére is veszélyes lehet

Az építőiparban nem ritka ugyanis, hogy egyes minőségellenőrök, bár tudnak a problémákról, még sem jelentik azokat. Azonban a megváltoztathatatlan főkönyvnek hála az ilyen esetek megszűhetnek.

Forrás: https://www.ccn.com/autodesk-ceo-blockchain-can-stem-corruption-in-the-construction-sector/

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
Az SCN (Smart Crypto Note) egy nyitott platform, ami lehetővé tesz, hogy mindenki saját digitális váltót bocsáthasson ki. A blockchain (blokklánc) technológia biztosítja, hogy a rendszer 100%-ig biztonságos.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató