Hogyan tudsz BiTHard-ot vásárolni?

Az okos fedezeted növeléséhez az egyik legjobb lehetőség a BiTHard vásárlása.

Nagyon egyszerűen megteheted, csak olvasd el ezt a néhány sort (vagy nézd meg a videót lentebb), és menj végig a bemutatott lépéseken.

  1. Lépj be a webirodádba ezen a linken: https://my.smartcryptonote.com/ (Ha nem emlékszel a jelszavadra, az „Elfelejtett jelszó”-ra kattintva kapsz egy újat az email címedre, amivel már be is tudsz lépni.).
  2. A BiTHard egyenleg menüpont alatti „Szerezz többet, vásárolj” menüpontra kattintva indíthatod el a vásárlási folyamatot.
  3. A „Vásárlás folyamata” űrlapot értelemszerűen töltsd ki, majd kattints az „Igénylés elküldése” gombra.
  4. Lépj be az email fiókodba és ellenőrizd, hogy megérkezett-e a visszaigazoló email a vásárlásodról. (Lehet, hogy pár percet várni kell, amíg megérkezik. Ha nem találod, ellenőrizd a levélszemét mappában is.)
  5. Az emailed tartalmazza azt a számlaszámot illetve Bitcoin tárcacímet, ahova utalhatsz, valamint az azonosítódat, amit majd a közleménybe feltétlenül írjál be.
  6. A vásárlást követő napokban, amint feldolgozásra és azonosításra került mindez, a BiTHard egyenleged megnő a frissen vásárolt okos fedezeteddel.

Videón keresztül itt tudod megtekinteni a vásárlás folyamatát

Mentorod is segítségedre tud lenni, ha szeretnéd.

Mentori segítséget kérek

Belépés után kattints a “Segítséget kérek” gombra!

Call Centerünk segítségét is igénybe veheted,

munkanapokon 9:00 – 17:00 óráig az alábbi telefonszámon: +36 1 510 0104

Facebook

Segítségedre lehetnek a friss információk amit a facebook csoportunkban is követhetsz, ha még nem jelentkeztél itt tudod megtenni.

Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/smartcryptonote/

Minden hétfőn 20:00-kor Hugauf Árpád vezérigazgatónk élő bejelentkezését is láthatod a friss hírekkel.

Webinárium

Webkonferenciát tart heti 3 alkalommal Vezető mentorunk Szűcs Tünde, amelyben elmondja a rendszer működését, és a mentorrá válás előnyeit.