Miért kell verifikálni

Share on facebook
Share on email

Miért kell Verifikálni? Miért fontos a Verifikáció?

Az utóbbi napokban egyre több szó esik a verifikációról és több tagunkban nem teljesen egyértelmű, hogy miért van szükség erre a folyamatra.

Ezért szeretném minden tagunkban eloszlatni a bizonytalanságot, és megvilágítani a Verifikáció fontosságát.

Elsőként tisztázni kell az idegen szavak fogalmát, hogy értsük annak fontosságát.

Amikor ilyen horderejű dologról van szó, hogy a biztonság ennyire nagy súllyal bír, szükséges látnunk a szavak értelmét.

Tehát az egyik fogalom a Validálás, ami érvényesítést jelent. Ha tehát Validálunk valamit, akkor az elfogadjuk érvényesnek, mert megfelel azoknak a szabályoknak, amelyek garantálják az adott dolog helyességét.

A Verifikálás pedig azt jelenti, hogy ellenőrzöm azokat az adatokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy teljes biztonságban legyenek a rendszerben résztvevő tagok, és ne játszhassák ki olyan személyek, akiknek nem tisztességesek a szándékaik.

Képzeld el azt a szituációt, amikor hozol egy kockázatos gazdasági döntést és a befektetésedet szeretnéd biztonságban tudni, de a rendszer gyengesége miatt ezt meghekkelik és a nevedben olyan döntést generálnak, amivel elbuksz minden befektetésedet. Biztosan nem örülnél neki és azonnal a rendszert hibáztatnád.

Tehát a Verifikációval azt lehet kiküszöbölni, hogy ezt ne tudja senki megtenni, és befektetéseid 100% biztonságban legyenek, összeghatárokra való tekintett nélkül.

Remélem ezzel a kis leírással sikerült megvilágítanom a Verifikáció fontosságát.

Kérlek, csináld végig a verifikációs folyamatot, hogy a rendszer teljesen biztonságosan működhessen.

Ha még nem tetted meg, akkor telepítsd le az alkalmazást

és menj végig a verifikációs folyamaton

Erről a folyamatról találsz egy segítő
videót az app-ban,
de ide, vagy a képre kattintva is meg tudod nézni.

Ha további kérdésed van, fordulj bizalommal a mentorodhoz, vagy hívd Call Center-ünket a +36 1 510 0104 számon.

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
logo2-1-3-feher_atlatszo

A Smart Crypto Note rendszerét fejleszti és menedzseli a
Blockchain Solutions Zrt.

Székhely:
1016 Budapest, Aladár u. 15. 3.em.  4.ajtó

OTP 11708001-22240235 (HUF)

Cj: 01-10-049661 Asz: 26219590-2-41Jogi nyilatkozat

Az itt közzétett információk a figyelemfelkeltést szolgálják és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Digitális pénzek vásárlása, kezelése, startup vállalkozásokkal való együttműködés kiemelten magas kockázatot jelent, nem megfelelő mindenki számára. Fennáll annak a lehetősége is, hogy a befektetett pénzedet elveszíted. Pénzügyi döntéseid előtt tájékozódj részletesen több forrásból is, szükség esetén konzultálj egy független szakértővel, személyes befektetési tanácsadóddal!
A Blockchain Solutions Zrt nem végez pénzügyi engedélyhez kötött tevékenységet, nem kezeli a felhasználók törvényes fizetőeszközeit (HUF, EUR), nem ígér és nem fizet hozamot, kamatot, nem hitelez és nem közvetít hitelt. A felhasználó kérésére közreműködik azonban HUF és EUR Bitcoinra történő átváltásában.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató