Mutasd az arcod, cserébe ajánlok egy jó terméket

Share on facebook
Share on email

Nemrég még azt vetették össze a rajongók, hogy mi valósult meg az 1989-ben bemutatott, de 2015-ben játszódó Vissza a jövőbe II. című film futurisztikus eszközeiből, ma pedig már ott tartunk, hogy egy másik hollywoodi film ötletét nyúlják le a fejlesztők.

Úgy tűnik, a manchesteri székhelyű startup, a Bidooh tulajdonosa, Abdul Alimot nagy Spielberg rajongó, hiszen az Oscar-díjas rendező 2002-es filmjének, a Különvéleménynek egyik ötletét adaptálta a valóságra.

Jön az arcfelismerő marketing

2002-ben még csak Tom Cruise kapott személyre- és névre szóló reklámüzeneteket a Különvélemény című filmben, hamarosan már Ön is fog, kedves olvasó. A Bidooh ugyanis Bosznia-Hercegoniva bevásárlóközpontjaiba elhelyezett 27 olyan digitális reklámtáblát, amely képes felismerni az arcunk alapján, hogy férfiak vagy nők vagyunk, így az eszköz valós időben tud nőkre vagy férfiakra szabott reklámokat indítani.

A cégek imádni fogják

Az arcfelismerő reklámtáblákban természetesen elképesztő potenciálokat látnak a hirdető cégek. A marketing evolúciójában ugyanis évtizedről-évtizedre lépegettek előre az egyre személyesebb hirdetések.

Nem túl meglepő, hogy a digitális reklámtáblák működésébe bevonták a blokklánc technológiát, hiszen a segítségével fogják elemezni és hitelesíteni a hirdetéseket.

A blokklánc technológiával ráadásul a hirdetők real time tudják figyelni hirdetésük hatékonyságát, így azt bármikor finomíthatják, változtathatják, cserélhetik, vagy ki is kapcsolhatják.

Forrás: https://www.telegraph.co.uk/technology/2018/11/08/facial-recognition-billboard-maker-bidooh-wins-contract-roll/

 

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

Újgenerációs fizetőeszköz,
a váltók digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
Az SCN (Smart Crypto Note) egy nyitott platform, ami lehetővé tesz, hogy mindenki saját digitális váltót bocsáthasson ki. A blockchain (blokklánc) technológia biztosítja, hogy a rendszer 100%-ig biztonságos.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató