Online fizetés blokkláncon?

Share on facebook
Share on email

Az online fizetések királya, a PayPal is megtette első lépést a blokklánc technológia felé azzal, hogy nem kevés összeget fektet a Cambridge Blokchain vállalatba.

A befektetés azért fontos a PayPal számára, mert a Cambridge Blockchain olyan blokklánc fejlesztésekbe kezdett, amelyek hasznosak lehetnek az online fizetések területén dolgozó vállalatoknak.


Egy terület, ahol fő a biztonság, egy technológia, ami a biztonságot szállítja

Így is össze lehetne foglalni a PayPal és a Cambridge Blockchain üzlet lényegét. A PayPal ugyanis híres arról, hogy befektetéseit jól körüljárja. Folyamatosan olyan lehetőségeket keres, amellyel felgyorsíthatja, de közben biztonságosabbá is teheti felhasználói számára az online fizetést. Ebbe a folyamatba pedig remekül passzol a Cambridge Blockchain által kezdeményezett technológiai fejlesztés.


Egy világtendencia része a blokklánc befektetés

Mint korábban már írtuk, a Globant szoftverfejlesztő cég kutatása szerint a megkérdezett cégek 64 százaléka szándékozik befektetni a blokklánc megoldásokba, hogy javítsa belső működését, és a válaszadók 46 százaléka úgy érzi, készen áll a technológia bevezetésére.

Nem véletlen, hogy gombamód szaporodnak a blokklánc alapú startupok. A PayPalhoz hasonló óriásvállalatok egyre több fantáziát látnak a blokklánc technológiában.

A blokklánc technológia fejlesztésével foglalkozó startupokba pedig ömlik a pénz, miközben a cégeknek egyre több, blokklánc technológiában jártas szakemberre lenne szükségük, akiket ráadásul jól meg is fizetnének.

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
Az SCN (Smart Crypto Note) egy nyitott platform, ami lehetővé tesz, hogy mindenki saját digitális váltót bocsáthasson ki. A blockchain (blokklánc) technológia biztosítja, hogy a rendszer 100%-ig biztonságos.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató