Online fizetés blokkláncon?

Share on facebook
Share on email

Az online fizetések királya, a PayPal is megtette első lépést a blokklánc technológia felé azzal, hogy nem kevés összeget fektet a Cambridge Blokchain vállalatba.

A befektetés azért fontos a PayPal számára, mert a Cambridge Blockchain olyan blokklánc fejlesztésekbe kezdett, amelyek hasznosak lehetnek az online fizetések területén dolgozó vállalatoknak.


Egy terület, ahol fő a biztonság, egy technológia, ami a biztonságot szállítja

Így is össze lehetne foglalni a PayPal és a Cambridge Blockchain üzlet lényegét. A PayPal ugyanis híres arról, hogy befektetéseit jól körüljárja. Folyamatosan olyan lehetőségeket keres, amellyel felgyorsíthatja, de közben biztonságosabbá is teheti felhasználói számára az online fizetést. Ebbe a folyamatba pedig remekül passzol a Cambridge Blockchain által kezdeményezett technológiai fejlesztés.


Egy világtendencia része a blokklánc befektetés

Mint korábban már írtuk, a Globant szoftverfejlesztő cég kutatása szerint a megkérdezett cégek 64 százaléka szándékozik befektetni a blokklánc megoldásokba, hogy javítsa belső működését, és a válaszadók 46 százaléka úgy érzi, készen áll a technológia bevezetésére.

Nem véletlen, hogy gombamód szaporodnak a blokklánc alapú startupok. A PayPalhoz hasonló óriásvállalatok egyre több fantáziát látnak a blokklánc technológiában.

A blokklánc technológia fejlesztésével foglalkozó startupokba pedig ömlik a pénz, miközben a cégeknek egyre több, blokklánc technológiában jártas szakemberre lenne szükségük, akiket ráadásul jól meg is fizetnének.

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
logo2-1-3-feher_atlatszo

A Smart Crypto Note rendszerét fejleszti és menedzseli a
Blockchain Solutions Zrt.

Székhely:
1016 Budapest, Aladár u. 15. 3.em.  4.ajtó

OTP 11708001-22240235 (HUF)

Cj: 01-10-049661 Asz: 26219590-2-41



Jogi nyilatkozat

Az itt közzétett információk a figyelemfelkeltést szolgálják és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Digitális pénzek vásárlása, kezelése, startup vállalkozásokkal való együttműködés kiemelten magas kockázatot jelent, nem megfelelő mindenki számára. Fennáll annak a lehetősége is, hogy a befektetett pénzedet elveszíted. Pénzügyi döntéseid előtt tájékozódj részletesen több forrásból is, szükség esetén konzultálj egy független szakértővel, személyes befektetési tanácsadóddal!
A Blockchain Solutions Zrt nem végez pénzügyi engedélyhez kötött tevékenységet, nem kezeli a felhasználók törvényes fizetőeszközeit (HUF, EUR), nem ígér és nem fizet hozamot, kamatot, nem hitelez és nem közvetít hitelt. A felhasználó kérésére közreműködik azonban HUF és EUR Bitcoinra történő átváltásában.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató