20. heti SCN hírek

Share on facebook
Share on email

20. heti SCN hírek

Bár az időjárás most kicsit hűvös, az SCN közösségében izzik a levegő!

Gőzerővel zajlanak a verifikációk, folyamatosan csörögnek a vonalak és sokan már csomagolnak a görögországi nyaraláshoz… Fizetőeszközeink árfolyama is egyre szebben alakul: grafikon

Mai témáink:

 • Irány Görögország! + Last Minute akció!
 • Roadshow-k
 • Érdekel +100 HARD jutalom?
 • 1 BTC-s vásárlás részletre (hamarosan!)
 • Új segédanyagok, egyéb támogatás
 • Legyél Vezető Mentor!
 • Előadások, képzések, webináriumok
 • Infopontok több helyen, azonos időpontban
 • Facebook csoportok

Irány Görögország!

Május 17-én, most pénteken indul az első turnus Sartiba. Kellemes kora nyári időre, nyugodt pihentető nyaralásra számíthatnak a résztvevők. Minden Görögországba utazó partnerünknek egy részletes emailt küldtünk ki a hétfői nap folyamán. Létrehoztunk “Irány Görögország” néven egy zárt facebook csoportot is ebben a témában, ahova várjuk a nyaraláson résztvevőket:

https://www.facebook.com/groups/1320161654799575/

Ha még nem foglaltad le a helyedet, egyeztess munkatársunkkal a feltételekről még ezen a héten, hogy lássuk mennyi szabad helyünk maradt.

A szabad helyekről a gorogorszag@blockchainsolutions.com email címen tájékozódhatsz. Ezen a címen jelezheted azt is, hogy mikor szeretnél menni.

Telefonon hívhatod Volfné Ibolyát: +36 70 6230661.

Last Minute akció keretében és a szabad helyek függvényében lehetőség van még jelentkezni az utazásra. Az idő rövidsége miatt tovább könnyítettük a feltételeket:

Ha vállalod, hogy az utazás alatt és az azt követő időszakban, záros határidőn belül teljesíted az akció feltételeit, akkor ajándékba kaphatsz egy 10 napos görögországi nyaralást (szállás és útiköltség díjmentes). További részletek itt.

Érdekelnek a részletek

Roadshow

Jelenleg nincs meghirdetve új helyszín és időpont, illetve az “SCN Roadshow” kis időre a görögországi Sartiba “költözik”. Ettől függetlenül, ha jelzed a roadshow-k szervezőjének, hogy szeretnél egy előadást a Te környékeden is, akkor egyeztetünk, és elmegyünk. Itt tudsz jelentkezni: zsuzsanna.hamsovszki@blockchainsolutions.hu

Érdekel +100 HARD jutalom?

Pont annyi, mintha 10 új tagot regisztrálnál….

100 HARD jutalmat adunk Neked, ha az irányítószámodat megadod itt

Az irányítószámod megadásával láthatjuk, hogy földrajzilag merre találhatók SCN tagok. Ha helyi rendezvényeket szervezünk, akkor tudunk róla értesíteni.

1 BTC-s vásárlás részletre (hamarosan!)

Hamarosan (várhatóan a jövő hét elején) részletfizetési lehetőséget indítunk azoknak, akiknek nem áll rendelkezésre 1 teljes BTC, de szeretnének élni azokkal az előnyökkel, amiket az 1 Bitcoinért vásárlók kapnak az SCN rendszerében.

Új segédanyagok, egyéb támogatás

 • Az alkalmazásról és a verifikációról, valamint a kapcsolódó folyamatokról készítettünk egy külön oldalt.
  Ha Te még nem végezted el a verifikációt, az alábbi linkek segítségedre lesznek:
  • Az applikáció letöltéséhez itt találsz segítséget.
  • A jelszó megadásáról szóló leírást itt találod.
  • A verifikációs folyamat megismeréséhez ezt olvasd el.
  • A meghívás is egyszerű az új applikációval, csak kövesd ezt a leírást.
 • Ezeket a linkeket megtalálod a weboldalunkon és a webirodádban is.
  Amennyiben segítségre van szükséged:
  • kérd mentorod segítségét (ha nincsen, kérjél mentort)
  • hívd Call Centerünket munkanapokon 8 és 16 óra között: +36 1 510 0104
  • gyere el személyesen bármelyik rendezvényünkre és munkatársaink segítenek.
 • Utolsó simítások folynak a mentor blogon, hamarosan indul! A jövőben itt lesznek megtalálhatók a mentorprogramban résztvevőknek írt levelek, visszamenőleg is.
 • Elkészült a román szórólapunk is, letölthető innen. Magyarul itt töltheted le.

Legyél Vezető Mentor!

Mentorok figyelem!

Teljesítsd 2019. július 31-ig a 3 hónapos időintervallumtól függetlenül a vezető mentori feltételeket és válj vezető mentorrá, akinek már havi fix költségtérítés is jár.  Eddig az időpontig beleszámítjuk a korábbi teljesítményedet is.

Előadások, képzések, webináriumok

Április végén megtartottuk az első mentorképzésünket, közel 60 fő részvételével. Ezt követően az elmúlt 10 napban 57 mentor, ill. mentor jelölt vizsgázott sikeresen, akiknek ezúton is gratulálunk. Vizsgák Budapesten, Nyíregyházán és Szegeden voltak. A mentorképzés videói és prezentációi megtalálhatók a Facebook SCN Mentor csoportjában és itt is, így bármikor online is fel lehet készülni a vizsgára.

Nem csak a mentoroknak, mentor jelölteknek, hanem mindenkinek lehetőséget biztosítunk a rendszeres képzéseinken, előadásainkon való részvételre előzetes bejelentkezés alapján:

 • SCN webináriumok:
  • Kedd és csütörtök 20:00, szombaton 17:00 órakor-
  • Az aktuális linket, a webkonferencia napján feltöltjük, a Smart Crypto Note Hungary facebook és az SCN Mentorok facebook csoportokba.
 • SCN tájékoztató:
  szerdánként 18:00-20:00 óráig pedig felvételről, ill. érdeklődők esetén élőben
 • SCN számítások, példák, gyakorlás:
  csütörtökön 10:00-12:00 óráig
 • SCN tájékoztató és Startnap:
  szombatonként 10:00-13:00 óráig élő előadáson

várjuk a résztvevőket a 1016 Budapest, Aladár utca 17. földszinti oktató termünkbe, ahol mindenkinek megfelelő tájékoztatást nyújtunk ahhoz, hogy megértse és használni, népszerűsíteni tudja a rendszerünket.

Jelentkezésedet (az időpont megjelölésével) az alábbi email címre küldd: kepzes@scnmentor.com

A jelentkezéseket az emailek beérkezési sorrendjében tudjuk elfogadni és feldolgozni.

Infopontok több helyen, azonos időpontban

Infopontokat indítunk heti rendszerességgel a jövő héttől az ország különböző településein. Ehhez szeretnénk a vizsgázott mentorok jelentkezését kérni a kepzes@scnmentor.com emailcímre. Írjátok meg, melyik városban vállalnátok rendszeresen, vagy alkalmanként az összejövetelek lebonyolítását aminek a célja az új ügyfeleknek bemutatni az SCN-t és a meglévő ügyfeleknek segíteni a verifikációban, tanácsolásban. A részletekről egy személyes beszélgetésen tájékoztatunk.

Facebook csoportok

Hétfőnként 20:00-kor élő bejelentkezéssel és friss információkkal várunk Téged is.

Ha még nem vagy regisztrált tagja a zárt Facebook csoportnak, akkor itt kérheted a felvételedet:

A mentoroknak van egy külön csoport is, ahova mentorrá válásod után hívunk meg.

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
logo2-1-3-feher_atlatszo

A Smart Crypto Note rendszerét fejleszti és menedzseli a
Blockchain Solutions Zrt.

Székhely:
1016 Budapest, Aladár u. 15. 3.em.  4.ajtó

OTP 11708001-22240235 (HUF)

Cj: 01-10-049661 Asz: 26219590-2-41Jogi nyilatkozat

Az itt közzétett információk a figyelemfelkeltést szolgálják és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Digitális pénzek vásárlása, kezelése, startup vállalkozásokkal való együttműködés kiemelten magas kockázatot jelent, nem megfelelő mindenki számára. Fennáll annak a lehetősége is, hogy a befektetett pénzedet elveszíted. Pénzügyi döntéseid előtt tájékozódj részletesen több forrásból is, szükség esetén konzultálj egy független szakértővel, személyes befektetési tanácsadóddal!
A Blockchain Solutions Zrt nem végez pénzügyi engedélyhez kötött tevékenységet, nem kezeli a felhasználók törvényes fizetőeszközeit (HUF, EUR), nem ígér és nem fizet hozamot, kamatot, nem hitelez és nem közvetít hitelt. A felhasználó kérésére közreműködik azonban HUF és EUR Bitcoinra történő átváltásában.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató