Smart Crypto Note – Információk első kézből

Share on facebook
Share on email

Miben lesz más a Smart Crypto Note rendszere (SCN), mint bármilyen ma ismert kriptopénz?

A Smart Crypto Note rendszerének elsődleges célja,

hogy lehetőséget adjunk az embereknek a digitális pénzhelyettesítők és a blockchain segítségével elsősorban nagyértékű javakat (pl. ingatlan, autó) kedvező feltételekkel és biztonságosan megszerezni, ill. később a webáruházakban bármilyen egyéb terméket, szolgáltatást megvásárolni.

Annak érdekében, hogy a célunk mielőbb megvalósuljon és minél több ember részesülhessen az előnyökben, aktívan építjük az SCN nemzetközi közösségét egy máshol is bevált, egyszerű ajánlói programon keresztül. Célunk megvalósítása érdekében egy rendszert fejlesztünk, amely több digitális fizetőeszközt és egyéb elemet tartalmaz: technikai és közgazdasági pénzhelyettesítőket, piacteret, közösséget és a kriptopénzekre jellemző nagy árfolyamingadozás elkerülésére egy speciális, közösségi árfolyamszabályozást.

A három legmarkánsabb különbség minden más digitális fizetőeszközzel szemben:

  • a kibocsátás jogát a közösség tagjainak kezébe adjuk, azaz egy alkalmazás segítségével bárki digitális fizetőeszközt tud létrehozni, amit az SCN közösségén belül tud felhasználni,
  • ennek a fizetőeszköznek az ellenértékét 5 éven belül kell megfizetni kamatmentesen, tehát van egy hitelszerző funkciója is, valamint
  • az árfolyamok stabilitása érdekében egy decentralizált, blockchain-alapú, valós idejű árfolyamszabályozást is tartalmazni fog a rendszer.

Az SCN közgazdasági alapjai, amelyet hamarosan közzéteszünk. Részlet a tanulmányból:

“Az SCN megteremtett egy elfogadó közösséget és 4 digitális kriptopénz létrehozásával megalkotta a saját többdevizás pénzrendszerét. Jelenleg kuriózum világszerte, hiszen eddig még senki sem készített hasonlót.

A jelentőségét nem lehet eléggé hangsúlyozni. Amennyiben az SCN rendszere világdevizává válik, bolygónk számára meg fogja teremteni a pénzbőséget, és jobban át fogja alakítani társadalmunkat, mint bármi ezelőtt az elmúlt 6000 évben.

Az SCN 4 fő és több segéd digitális kriptopénzt vezetett be. Ebből kettő technikai, kettő közgazdasági jellegű.”

A tanulmány elérhető itt

Technológiánkat minden alkalommal részletesen bemutatjuk azoknak, akiket ez érdekel. Közösségünk tagjait heti rendszerességgel tájékoztatjuk híreinkről, a fejlesztések aktuális helyzetéről. Rendszerünk első kézzelfogható eszköze az előrehaladott fejlesztési és folyamatos tesztelési szakaszban lévő alkalmazásunk, amely egy személyes SCN pénztárcát is tartalmaz majd. Alkalmazásunk aktuális állapota megtekinthető az alábbi képeken:

Aki alaposabban megismerte tevékenységünket és a Smart Crypto Note rendszerét, láthatja, hogy egy előkészítő, fejlesztési szakaszban vagyunk. Készülő white paperünket, okos szerződéseinket és a blockchainünket pedig a megfelelő időben és módon közzétesszük. A jelenlegi tevékenységünkkel kapcsolatos és a startupokra általában jellemző lehetséges kockázatokra minden alkalommal felhívjuk a figyelmet, weboldalon feltüntetjük.

Azoknak a partnereinknek, akikben kétségek vannak az SCN-el, cégünkkel kapcsolatban, vagy egyszerűen csak megfigyelni szándékoznak bennünket, kivárnak,

lehetőségük van egy ingyenes regisztrációt követően az ajándékba kapott digitális pénzhelyettesítők segítségével kipróbálni a rendszert minden kockázat nélkül.

Akik vállalnak kisebb anyagi kockázatot egy Bitcoinban történő elővásárlás keretében, azok jelentős előnyöket élvezhetnek a rendszer indulása után. Akiknek nincs Bitcoinja, azoknak segítünk a Forint vagy Euró átváltásában.

Szándékaink és céljaink nyíltak és tiszták: egy kölcsönös, minden tagnak előnyös win-win rendszer felépítése a közgazdasági értelemben vett váltó mintájára, ami semmilyen formában nem hasonlítható “Ponzi”, vagy MLM rendszerekhez. Nincsenek struktúrák, nincs többszintű értékesítés. Az SCN rendszeréhez hasonló ajánlói programot üzemeltet a kripto körökben jól ismert Coinbase, a Wirex, a Revolut, vagy más területekről ismert Transferwise és Airbnb is…stb.

A Smart Crypto Note mentorprogramja annyiban nyújt újat, hogy a megfelelő tapasztalattal, felkészültséggel rendelkező felhasználóknak elismeri és honorálja azt a tevékenységét, hogy segítenek a frissen érkező, új partnereknek a rendszer előnyeinek maximális megismerésében és majdani kihasználásában. Az SCN mentor programja az ajánlói rendszerhez hasonlóan egyszintű támogató rendszer, nem network marketing szisztémában működik.

Ha szeretnéd, hogy vendégül lássunk májusban vagy júniusban egy csodálatos tengerparti nyaraláson Görögországban, akkor nézd meg ezt az oldalt!

Ha többet szeretnél megtudni a Smart Crypto Note rendszeréről, vagy szeretnéd kipróbálni, akkor keresd azt a személyt, aki megosztotta Veled ezt az információt, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre, kövesd Facebook oldalunkat!

Ha már regisztrált tag vagy, akkor kérd felvételedet a Facebook csoportunkba, ahol bennfentes információkat is megosztunk.

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
Az SCN (Smart Crypto Note) egy nyitott platform, ami lehetővé tesz, hogy mindenki saját digitális váltót bocsáthasson ki. A blockchain (blokklánc) technológia biztosítja, hogy a rendszer 100%-ig biztonságos.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató