További olaj óriások, hogy csatlakozzanak a Blockchain alapú platformhoz a Vakt for Energy Commodity Tradinghoz

Share on facebook
Share on email

Chevron, az egyik legnagyobb amerikai multinacionális energetikai vállalat, valamint két másik jelentős energetikai cég csatlakozott a VAKT, a UK alapú blockchain platform energia áru kereskedelmi rendszeréhez. A Reuters a fejlesztésről január 16-án számolt be.

A Chevron mellett a Total, a vezető francia multinacionális integrált olaj- és gázipari vállalat, valamint a legfőbb indiai finomító, a Reliance Industries lettek ugyancsak a VAKT platform tagjai.

A cikk hangsúlyozza, hogy a megállapodás a gyorsabb és biztonságosabb logisztikai műveletek felé vezető lépés. A VAKT platform, amelyet a JP Morgan Quorum blockchain technológiája támogat, egy digitális tranzakciós platformmá kíván válni, amely világszerte átalakítaná az olaj üzletágat.

Tavaly ősszel a világ vezető olajipari vállalatai, mint például a BP, a Shell és az Equinor megállapodtak abban, hogy egyesülnek a nagy bankokkal és kereskedőházakkal, hogy létrehozzák a blokk lánc alapú VAKT platformot az energiaáru-kereskedéshez, ahogyan azt Cointelegraph jelentette be november 12-én.

Később novemberben jelentették be az első VAKT felhasználókat, köztük a fent említett BP, Equinor, Shell, valamint Gunvor és Mercuria.

Tavaly szeptemberben jelentős bankok és iparági szereplők – köztük a Shell – egy másik blokk-alapú platformot jelentettek be az árukereskedelem finanszírozására.

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
logo2-1-3-feher_atlatszo

A Smart Crypto Note rendszerét fejleszti és menedzseli a
Blockchain Solutions Zrt.

Székhely:
1016 Budapest, Aladár u. 15. 3.em.  4.ajtó

OTP 11708001-22240235 (HUF)

Cj: 01-10-049661 Asz: 26219590-2-41Jogi nyilatkozat

Az itt közzétett információk a figyelemfelkeltést szolgálják és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Digitális pénzek vásárlása, kezelése, startup vállalkozásokkal való együttműködés kiemelten magas kockázatot jelent, nem megfelelő mindenki számára. Fennáll annak a lehetősége is, hogy a befektetett pénzedet elveszíted. Pénzügyi döntéseid előtt tájékozódj részletesen több forrásból is, szükség esetén konzultálj egy független szakértővel, személyes befektetési tanácsadóddal!
A Blockchain Solutions Zrt nem végez pénzügyi engedélyhez kötött tevékenységet, nem kezeli a felhasználók törvényes fizetőeszközeit (HUF, EUR), nem ígér és nem fizet hozamot, kamatot, nem hitelez és nem közvetít hitelt. A felhasználó kérésére közreműködik azonban HUF és EUR Bitcoinra történő átváltásában.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató