További olaj óriások, hogy csatlakozzanak a Blockchain alapú platformhoz a Vakt for Energy Commodity Tradinghoz

Share on facebook
Share on email

Chevron, az egyik legnagyobb amerikai multinacionális energetikai vállalat, valamint két másik jelentős energetikai cég csatlakozott a VAKT, a UK alapú blockchain platform energia áru kereskedelmi rendszeréhez. A Reuters a fejlesztésről január 16-án számolt be.

A Chevron mellett a Total, a vezető francia multinacionális integrált olaj- és gázipari vállalat, valamint a legfőbb indiai finomító, a Reliance Industries lettek ugyancsak a VAKT platform tagjai.

A cikk hangsúlyozza, hogy a megállapodás a gyorsabb és biztonságosabb logisztikai műveletek felé vezető lépés. A VAKT platform, amelyet a JP Morgan Quorum blockchain technológiája támogat, egy digitális tranzakciós platformmá kíván válni, amely világszerte átalakítaná az olaj üzletágat.

Tavaly ősszel a világ vezető olajipari vállalatai, mint például a BP, a Shell és az Equinor megállapodtak abban, hogy egyesülnek a nagy bankokkal és kereskedőházakkal, hogy létrehozzák a blokk lánc alapú VAKT platformot az energiaáru-kereskedéshez, ahogyan azt Cointelegraph jelentette be november 12-én.

Később novemberben jelentették be az első VAKT felhasználókat, köztük a fent említett BP, Equinor, Shell, valamint Gunvor és Mercuria.

Tavaly szeptemberben jelentős bankok és iparági szereplők – köztük a Shell – egy másik blokk-alapú platformot jelentettek be az árukereskedelem finanszírozására.

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
Az SCN (Smart Crypto Note) egy nyitott platform, ami lehetővé tesz, hogy mindenki saját digitális váltót bocsáthasson ki. A blockchain (blokklánc) technológia biztosítja, hogy a rendszer 100%-ig biztonságos.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató