További olaj óriások, hogy csatlakozzanak a Blockchain alapú platformhoz a Vakt for Energy Commodity Tradinghoz

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Chevron, az egyik legnagyobb amerikai multinacionális energetikai vállalat, valamint két másik jelentős energetikai cég csatlakozott a VAKT, a UK alapú blockchain platform energia áru kereskedelmi rendszeréhez. A Reuters a fejlesztésről január 16-án számolt be.

A Chevron mellett a Total, a vezető francia multinacionális integrált olaj- és gázipari vállalat, valamint a legfőbb indiai finomító, a Reliance Industries lettek ugyancsak a VAKT platform tagjai.

A cikk hangsúlyozza, hogy a megállapodás a gyorsabb és biztonságosabb logisztikai műveletek felé vezető lépés. A VAKT platform, amelyet a JP Morgan Quorum blockchain technológiája támogat, egy digitális tranzakciós platformmá kíván válni, amely világszerte átalakítaná az olaj üzletágat.

Tavaly ősszel a világ vezető olajipari vállalatai, mint például a BP, a Shell és az Equinor megállapodtak abban, hogy egyesülnek a nagy bankokkal és kereskedőházakkal, hogy létrehozzák a blokk lánc alapú VAKT platformot az energiaáru-kereskedéshez, ahogyan azt Cointelegraph jelentette be november 12-én.

Később novemberben jelentették be az első VAKT felhasználókat, köztük a fent említett BP, Equinor, Shell, valamint Gunvor és Mercuria.

Tavaly szeptemberben jelentős bankok és iparági szereplők – köztük a Shell – egy másik blokk-alapú platformot jelentettek be az árukereskedelem finanszírozására.

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

Újgenerációs fizetőeszköz,
a váltók digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
Az SCN (Smart Crypto Note) egy nyitott platform, ami lehetővé tesz, hogy mindenki saját digitális váltót bocsáthasson ki. A blockchain (blokklánc) technológia biztosítja, hogy a rendszer 100%-ig biztonságos.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató