Valami nagy dolog történt az irodapiacon 2018. augusztusában

Share on facebook
Share on email

A kryptovaluták mögött álló blockchain technológia nem csak a bitcoin és a többi digitális fizetőeszköz biztonságát garantálja, de a különböző lízingügyletekbe is besegít. A maximális biztonság mellett csökkenti az ügyintézés és a tanácsadás díjait, valamint azok adminisztrációs idejét. De hogyan is csinálja mindezt?

„Irodát bérelni blockchainnel a hátunk mögött? Megéri!”

2018. augusztusában egy irodai lízingügyletet hajtottak végre a blockchain technológia használatával Lengyelországban. A lengyel Ricoh Poland irodai megoldásokat kínáló cég bérelt egy irodát, és ebben volt segítségére a blockchain technológia.

A blockchain használatával a tranzakció ideje, adminisztrációja drasztikusan lecsökkent, ráadásul több olyan lépést ki lehetett hagyni a folyamatokból, amelyek nagy költséggel jártak volna.

Egyre több cég veszi észre, hogy a blockchain technológia ma már jóval több mint egy digitális fizetőeszköz mögött húzódó rendszer. Megkönnyíti és felgyorsítja egy cég mindennapjait. Sőt, pozitív hatással lesz a mi, átlagemberek életére is.

Forrás: https://www.property-forum.eu/news/first-polish-blockchain-based-lease-transaction-closed/2816

SCN Team

SCN Team

Smart Crypto Note az újgenerációs fizetőeszköz,
a csekk digitális, blokklánc alapú megfelelője. Ismerd meg azokat a digitális eszközöket, fejlesztéseket, amelyek nélkül a Smart Crypto Note nem jöhetett volna létre!

Hozzászólás

A Smart Crypto Note-ról

A Smart Crypto Note egy olyan újfajta lehetőség, amely a hagyományos pénzügyi modellektől eltérő, nagyon hatékony konstrukciókat kínál, akár befektetést keresel, akár ingatlant, autót vagy bármilyen nagy értékű dolgot vásárolnál. A modern pénzügyi lehetőségek részleteiért kattints a gombra!

Legújabb bejegyzések

Mentoprogram

Szerezd meg a legfontosabb tudást

Webinárium

Nézd meg a legújabb élő adást

HAMAROSAN

Iratkozz fel hírlevelünkre

Egy kattintás, és kinyílik előtted a digitális fizetőeszközök világa.
logo2-1-3-feher_atlatszo

A Smart Crypto Note rendszerét fejleszti és menedzseli a
Blockchain Solutions Zrt.

Székhely:
1016 Budapest, Aladár u. 15. 3.em.  4.ajtó

OTP 11708001-22240235 (HUF)

Cj: 01-10-049661 Asz: 26219590-2-41Jogi nyilatkozat

Az itt közzétett információk a figyelemfelkeltést szolgálják és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Digitális pénzek vásárlása, kezelése, startup vállalkozásokkal való együttműködés kiemelten magas kockázatot jelent, nem megfelelő mindenki számára. Fennáll annak a lehetősége is, hogy a befektetett pénzedet elveszíted. Pénzügyi döntéseid előtt tájékozódj részletesen több forrásból is, szükség esetén konzultálj egy független szakértővel, személyes befektetési tanácsadóddal!
A Blockchain Solutions Zrt nem végez pénzügyi engedélyhez kötött tevékenységet, nem kezeli a felhasználók törvényes fizetőeszközeit (HUF, EUR), nem ígér és nem fizet hozamot, kamatot, nem hitelez és nem közvetít hitelt. A felhasználó kérésére közreműködik azonban HUF és EUR Bitcoinra történő átváltásában.

Kövess minket

COPYRIGHT 2017-2018 | MINDEN JOG FENNTARTVA | Blockchain Solutions Zrt.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-137445/2018 | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató