Menü Bezárás

Megtakarítási Program
Bankszámla változás

Kedves SCN Tagunk!

Tájékoztatunk, hogy a Megtakarítási Programhoz eddig használt (Transfer)Wise bankszámlaszámunk augusztustól nem fogad befizetéseket. 

Fontos, hogy mostantól az esedékes részletet ide utald: 11708001-22241786

A megjegyzésbe ezt írd: regisztrált e-mail cím és MP részlet.
Mindenképp legyen feltűntetve annak az SCN-nél regisztrált e-mail címe, akié a Megtakarítási Program.

Fontos, hogy a megjegyzés rovatban az MP részlet és az e-mail cím mellett semmi más ne szerepeljen!

Miért változott a számlaszám? 

A változásra azért került sor, mert a (Transfer)Wise által nyújtott, mindenki számára kedvező átutalási lehetőség legnagyobb sajnálatunkra megszűnt. 

A továbbiakban keressük a kedvező, alacsony költséggel járó megoldásokat. Addig is a jó öreg OTP-számlánkon várjuk a befizetéseket.

Mit tegyek, ha már utaltam a (Transfer)Wise számlára, de visszaérkezett a pénzem? 

Abban az esetben, ha visszaérkezett a Wise számlára utalt részleted, kérjük, utald azt át mielőbb az OTP számlánkra, hogy a Megtakarítási Programod megszakítás nélkül, zavartalanul teljesüljön. 

Ha időben utaltam az esedékes részletet a Wise számlára, de azt visszautalták, elmaradásom lesz a Megtakarítási Programomban? 

Abban az esetben, ha az OTP számlánkra augusztus 15-ig beérkezik az esedékes összeg, nem tekintjük elmaradásnak, továbbra is folytonosnak számít a Megtakarítási Programod.

Milyen további teendőim vannak? 

Amennyiben állandó megbízást adtál bankodnál a Transfer(Wise) számlára, kérjük, azt vond vissza, hiszen ez a számla már nem fogad befizetéseket. 

Egyelőre nem javasoljuk, hogy az OTP számlához állandó megbízást adj a bankodnak. Külön értesíteni fogunk, amint találtunk olyat, amire érdemes az állandó megbízást beállítani. 

Ha július 30. után utaltad az esedékes részletet (Transfer)Wise számlára, kérjük, mindenképp ellenőrizd, hogy nem utalták-e vissza esetleg. Ha nem utalták vissza, elvileg nincs semmilyen teendőd. Úgy is tudod ellenőrizni, hogy minden rendben van-e, hogy a SCN alkalmazásban megnyitod a Megtakarítási Program menüt és megnézed, jóvá van-e írva a részleted. 

Ha bármilyen rendellenességet látsz, keresd a mentorodat vagy vedd fel a kapcsolatot a supporttal – info@blockchainsolutions.hu

Mi pedig, mint mondtuk, továbbra is keressük a mindenki számára kedvező árú és minőségű befizetési megoldást.

Köszönjük, hogy velünk együtt építed a jövő közösségi gazdasági rendszerét!

Üdvözlettel, 
Az SCN csapata

error: Content is protected !!