Neked már van SCN kriptovalutád?

Akkor most pár óra „munkával” eljuthatsz Görögországba!

Mindenki, aki elvégzi az SCN webirodájában a következő
4 egyszerű lépést, azt májusban vagy júniusban 8 napra elvisszük a meseszép görögországi Sartiba!

Jelentkezz a mentorprogramba
1 perc alatt!

1. lépés

Ez nem jár költséggel, sem elkötelezettséggel…

RÉSZLETEK

2018. december 15. és 2019. február 15-e között jelentkezz a mentorprogramba! Ez nem jár költséggel, nem jár elkötelezettséggel, mindössze egy regisztrációt jelent.

Hívj meg a közösségbe 4 plusz főt!

2. lépés

Ők ajándékba kapnak, kipróbálható SCN kriptovalutát…

RÉSZLETEK

Oszd meg a lehetőséget több emberrel, azaz hozz be 2018. december 15. és 2019. február 15. között plusz 4 új főt az SCN közösségébe! Őket csak kérd meg, hogy regisztráljanak be az ajándék SCN kriptovalutáért!

Szerezz be SCN kriptovalutát egyszerűen!

3. lépés

Mindössze 0.01 Bitcoin értékben…

RÉSZLETEK

Vásárolj 0.01 Bitcoin értékben SCN kriptovalutát 2018. december 15. és 2019. február 15. között! Ez nagyjából 10 000 Ft*, és ez lesz az egyetlen költséged a kampány során. Ergo 10 000 Ft-ért fogsz eljutni Görögországba!

Szerezzen egy meghívottad SCN kriptovalutát!

4. lépés

Ez a meghívottad lehet a rokonod, közeli barátod…

RÉSZLETEK

Egy meghívottad is vásároljon 0.01 Bitcoin értékű SCN kriptovalutát 2018. december 15. és 2019. február 15. között . Ez a meghívottad lehet a rokonod, közeli barátod is. Ezzel neki is meg lesz a lehetősége, hogy eljusson Görögországba.

* 2018. december közepi BTC árfolyam

Videó lejátszása

Az akció lezárult. A részletekkel kapcsolatban hamarosan tájékoztatunk a regisztráció során megadott e-mail címeden.

Ha esetleg nem tudnád teljesíteni az összes feltételt

de jelentkeztél az újévi akcióban a mentorprogramra, akkor is kapsz a vásárlásod után plusz 100 HARD értékű kriptopénzt.

Azonban, ha minden feltételt teljesítettél

akkor nemcsak Görögországba jöhetsz velünk, hanem egy valódi luxusnyaralásra is, azonban ez legyen meglepetés, először irány Görögország.

SARTI

Élménybeszámolók

Felejthetetlen napokat töltöttünk Sartiban, ami egyébként egy meseszép félszigeten fekszik. Még akkor is nehezen hiszi el az ember, hogy nem egy utazási katalógust lapozgat, mikor a talpa alatt a homokot, az orrában pedig a tenger illatát érzi. Annyira kék, annyira napos minden, hogy nehéz lenne szavakba önteni, ezt át kell élni.

A tengerparti szakaszon kitűnő éttermek vannak megpakolva a tenger gyümölcseivel és hagyományos görög ételekkel.

A nappali strand után éjszaka sem áll meg az élet, rengeteg bár, szórakozó hely van, szóval, ha 10 napig bírod alvás nélkül, akkor sem unatkoznál 😊

Ajánlom mindenkinek,hogy látogassa meg életében legalább egyszer, garantálom, hogy nem fog csalódni ebben a meseszép kis ékszerdobozban.

 

Tetlák János

Általában magát az utazást nem kedvelem, de Sartiba eljutni olyan, mintha képeslapokon buszozna át az ember. 5 országot, 5 kultúrát érintettünk, mire eljutottunk a görög partokhoz. Ha van a fejedben egy kép a kék színről, akkor azt szorozd meg ezerrel, és megkapod azt, ami Sartiban látsz, ha felnézel az égre, majd lenézel a tengerre. Fantasztikus élmény.

A 10 napba minden belefért: munka, csodás éttermek, kirándulások, fürdés, a névnapomon pedig egy eredeti görög bort is kaptam Kálmántól. Esténként valaki aludni ment, valaki a helyi buzuki bárokba táncolni, valaki kocsmázni. Nem volt olyan nap, hogy ne kóstoltunk volna valami új ízt. Ettünk mindent a kagylóktól, a rákokon, a feta sajtokon át a különböző oliva bogyókig. Isteni finom volt!

Fantasztikus volt ez a 10 nap a csendes szállással, a nyüzsgő belvárossal, a meseszép, filmbeillő környezettel, a tengerrel, a mindig ragyogó nappal, és persze a remek társasággal. És még az SCN matekot is megértettük mindannyian 😊

Hálás vagyok Kálmánnak, hogy mindezt kitalálta és megszervezte. Mindenkinek csak hasonló élményeket tudok kívánni!

Dankó Dezső

Elégedett ügyfeleink