Menü Bezárás

Koronavírus miatti rendkívüli helyzet

A világunkat felforgató koronavírus-járvány nyomán előállt helyzet valamennyiünk életét jelentősen átalakítja. Nincs más választásunk, minthogy felelősségteljesen újratervezzük mindennapjainkat, kerüljük a felesleges személyes találkozásokat, ezzel is mindent megtéve azért, hogy a vírus a lehető legkisebb mértékben terjedhessen. Intézkedéseink érintik a CoverMarket rendezvényeinket, a csomagátvételt és az oktatást.

Június 30-ig nem lesznek CoverMarket rendezvények

Tavaly október óta hatalmas lendülettel indultak be CoverMarket rendezvényeink. Először az Aladár-utcában, majd Kecskeméten, Székesfehérváron, Szolnokon, Szegeden, Debrecenben, Nyíregyházán és Kolozsváron tartottunk nagy sikerű alkalmakat. Budapesten két alkalommal, a Bara Hotelben találkozhattak mindazok, akik letették a voksukat a saját maguk által kibocsátott fizetőeszköz, a CoverNote használata mellett. A rendezvények sikere akkora, hogy saját elmondása szerint maga a rendszer megálmodója sem számított rá, hogy milyen gyorsasággal vált kézzelfoghatóvá és valóságossá a saját fizetőeszköz.

A CoverNote használata és a CoverMarket terjedése most már megállíthatatlan, de felelősségteljes rendszerként meg kell tennünk mindent a vírus terjedésének megakadályozása érdekében, és mivel a rendezvényeken gyakorlatilag lehetetlen betartani a védelmi előírásokat, mert óhatatlanul is közel kerül egymáshoz vevő és eladó, úgy határoztunk, hogy előreláthatóan június 30-ig nem tartunk rendezvényeket. Így sajnos a március 21-ére Győrbe tervezett és minden, erre az időszakra tervezett rendezvényünket el kell halasztanunk.

Online a CoverMarket Light-ot használjuk továbbra is!

Jó hír, hogy szépen haladunk saját online CoverMarket webalkalmazásunk fejlesztésével. Az első fejlesztési szakasz a napokban zárul le, és néhány szükségszerű hibajavítás után először szűkebb belső körben, vezető mentoraink és mentoraink által fogjuk élesben tesztelni. Ha minden jól megy, a tavasz folyamán minden tagunk és később akár külső felhasználók is birtokba vehetik a CoverMarket webapplikációt.

Március 21-én megszüntetjük az
Aladár utcai csomagátvételi pontot!

Mivel a személyes találkozókat kerülnünk kell a továbbiakban, szeretnénk kérni mindenkit, hogy vegye át az Aladár utcában leadott tárgyakat március 21. szombatig 10 és 14 óra között. Szerdán, 18-án 20-óráig tartunk ügyeletet. Akik számára ezek az időpontok nem felelnek meg, kérjük egyeztessenek munkatársainkkal a +36 70 421 6216 telefonszámon.

Azokat a tárgyakat, amiket március 21-ig nem keresnek, jótékony célra fel fogjuk ajánlani civil szervezeteknek, intézményeknek.

Kérünk mindenkit, hogy a továbbiakban egyéni módon oldják meg az átadást, átvételt. Javasoljuk, hogy használjunk csomag-átadó helyeket, ill. vegyünk igénybe futár szolgáltatást.

Március 16-tól elmaradnak
személyes találkozóink, oktatásaink, bootcampjeink.

Márciusban gyakorlatilag az utolsó pillanatig kitartottunk vezető mentorainkkal szervezett egyiptomi képzési programunkkal. A helyszínen meg kellett hoznunk a döntést a korábbi hazautazásról, de így is egy intenzív, tartalmas, informatív és közösségformáló utazást mondhatunk magunkénak, amiből a résztvevők még sokáig meríthetnek ihletet, inspirációt, új technikákat. A május és június hónapokra meghirdetett görögországi Bootcampet viszont, bármennyire is fáj, le kell mondanunk, ill. határozatlan időre el kell halasztanunk. Bízunk abban, hogy mindenki megérti, csak ilyen módon tudunk felelősségteljesen fellépni a jelen helyzetben. Hasonlóan kerüljük a személyes találkozást a mentor és mentorált közti találkozók alkalmával, ill. az eddig szokásos oktatások kapcsán. Bár mindannyian tudjuk, hogy a személyes találkozót semmi sem pótolhatja, most mégis önmérsékletet kell tanusítanunk. Hála a technológiai lehetőségeknek van más módja az információátadásnak, a virtuális térben sok minden megoldható. Találkozóinkat, oktatásainkat a helyzet normalizálódásáig Zoom-on vagy más online platformon valósítjuk meg. Továbbra is rendszeresen tartjuk hétfői bejelentkezéseinket, heti mentori Zoom-jainkat, meetingjeinket. Ezek szervezéséhez Zoom termet mindeki igénybe vehet. Javasoljuk, hogy az online megoldásokkal kapcsolatos tapasztalatainkat, jó gyakoratainkat ezen alkalmakkor rendszeresen osszuk meg egymással, hogy ezzel is fejlődhessünk és a közösség erejével könnyebben vészelhessük át ezt a nehézségekkel teli időszakot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!