Menü Bezárás

Gyakran ismételt kérdések

Az SCN Rendszerhez kapcsolódó legfontosabb kérdések, és érthető válaszok

Regisztrációval kapcsolatos kérdések

Igen, díjmentes és nem jár kötelezettséggel.

Az SCN rendszerébe regisztrálók azonnal egy digitális pénztárcát kapnak ajándékba, amibe ráadásul ajándék CNP is kerül.

Regisztrációkor 0,04 BTC értékű ajándék előjegyzett HARD prémium kerül jóváírásra a felhasználó tárcájában (vagyis az aktuális BTC/BTH árfolyam 4 százaléka). Ezen kívül a prémium alapjában megjelenik 200 HARD, ami akkor kerül át a tárcájába, ha 21 új tag regisztrál az ő meghívása alapján.

A verifikáció után az előjegyzett HARD-ok HARD-dá alakulnak át, miközben a rendszer újabb ajándékaként 200 CoverNotePool (CNP) kerül kibocsátásra a felhasználó részére.

A HARD-ok 1000-enként alakulnak át okos fedezetté, BiTHard-á (BTH).

A CNP-ből hozható létre az okos fedezet birtokában (BTH) az SCN rendszer fizetőeszköze, a CoverNote (CN). 

A belső tőzsde indulása után a CNP értékesíthető kriptoeszközzé válik, amiből BTH-t keletkezik az értékesítés után. Így a 200 ajándék CNP-ből elkölthető CN hozható létre, amivel azonnal vásárolni lehet a piectereken.

FONTOS!

Az Előjegyzett HARD-ok és a HARD-ok a regisztrációtól számított 90 napon belül használhatók fel teljesértékűen, utána korlátozottan még 8 napig, a 99. napon pedig megszűnnek.

A CoverNotePool a kibocsátásától számított 5 éven belül használható fel. Ha nem kerül felhasználásra, akkor 5 év után megszűnik. Felhasználása esetén szintén a kibocsátástól számított 5 éven belül kell rendezni a CN által megtestesített tartozást.

Írj a supportnak az info@blockchainsolutions.hu címre egy emailt, amiben megadod a saját és a meghívód adatait  (email cím, név).

Verifikációval kapcsolatos kérdések

Verifikációt követően 24 órán belül ellenőrizni kell, hogy a verifikáció sikerült-e. Amennyiben bármely feltöltött fotó felett piros jelzés van, azt a fotót újból be kell fotózni vagy tölteni.

Ellenőrizd az applikációt verifikációs menüjét. 3 pipa jelzés esetén történik meg a verifikáció.

Pótolni kell a hiányzót.

Nézd meg a telefonszámot nem tévesen lett-e megadva regisztrációkor, és ezért nem tudod verifikálni. Ellenőrizd a szám minden karakterét. A helyes megjelenés pl: +36704567890

Van-e más is regisztrálva ezen a számon? Egy telefonszámmal csak egy ember lehet beregisztrálva. Amennyiben több embert is regisztráltál ugyanazzal a telefonszámmal, akkor a telefonszám “változtatás” gomb segítségével a többieknek meg kell adni más telefonszámot, utána tudod a te telefonszámodat verifikálni.

A verifikálás azt jelenti, hogy a felhasználó azonosító adatai ellenőrzésre kerülnek.

Amikor ilyen horderejű dologról van szó, hogy a biztonság ennyire nagy súllyal bír, szükséges látnunk a szavak értelmét.

Tehát az egyik fogalom a Validálás, ami érvényesítést jelent. Ha tehát Validálunk valamit, akkor az elfogadjuk érvényesnek, mert megfelel azoknak a szabályoknak, amelyek garantálják az adott dolog helyességét.

A Verifikálás pedig azt jelenti, hogy ellenőrzöm azokat az adatokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy teljes biztonságban legyenek a rendszerben résztvevő tagok, és ne játszhassák ki olyan személyek, akiknek nem tisztességesek a szándékaik.

Képzeld el azt a szituációt, amikor hozol egy kockázatos gazdasági döntést és a befektetésedet szeretnéd biztonságban tudni, de a rendszer gyengesége miatt ezt meghekkelik és a nevedben olyan döntést generálnak, amivel elbuksz minden befektetésedet. Biztosan nem örülnél neki és azonnal a rendszert hibáztatnád.

Tehát a Verifikációval azt lehet kiküszöbölni, hogy ezt ne tudja senki megtenni, és befektetéseid 100% biztonságban legyenek, összeghatárokra való tekintett nélkül.

Remélem ezzel a kis leírással sikerült megvilágítanom a Verifikáció fontosságát.

Amíg a verifikáció nem történik meg, addig az adott felhasználó csak korlátozottan tudja használni a Smart Crypto Note rendszerét.

Kérlek, csináld végig a verifikációs folyamatot, hogy a rendszer teljesen biztonságosan működhessen.

Az SCN rendszerében az új regisztráló email címe azonnal visszaigazolásra kerül, míg a telefonszámának és a személyes adatainak ellenőrzése külön, a verifikációs folyamat során történik meg.
A verifikációt a felhasználó tudja elindítani az Office-ban. A telefonszámát egy telefonhívással vagy egy SMS elküldésével igazolhatja.
Személyes adatainak ellenőrzéséhez az ehhez szükséges iratairól fotókat kell készítenie, és azokat feltölteni az Office-ba. Ezek ellenőrzése nem azonnal, de a lehető leggyorsabban történik meg, maximum 72 óra alatt.

Verifikációja elvégzése és annak visszaigazolása után a felhasználó jogosulttá válik a rendszer teljeskörű használatára (például CoverNote-ot is kibocsáthat).

Írtam a supportnak a névváltozás miatt, javították is mégsem vagyok verifikált.

Miután a névváltozás megtörtént, akkor az elutasított fotót újból be kell fotózni.

SCN fizetőeszközökkel kapcsolatos kérdések

Lépj be az Office-ba és a pénztárcádon belül a BiTHard-ra klikkelve vásárolhatsz.

Ha elakadnál, kérd a mentorod segítségét.

Lépj be az Office-ba és a pénztárcán belül kattints a CoverNotePool-ra, majd válaszd ki a CNP keret létrehozása gombot.

CoverNote-ot az SCN közösség bármely tagja kibocsáthat. Úgy kell elképzelni, mint egy hitelkeretet, amelyet felhasználása esetén a kibocsátásától számított 5 éven belül kell visszafizetni. Közgazdasági szempontból ez hitelpénz, fedezete a kibocsátó BiTHard vagyona. Kamatmentes, de kezelési költsége van: a kibocsátás összegének 5%-a, melyet BiTHard-ban kell megfizetni. A fedezetlen CoverNote-ot csak a rendszeren belül lehet értékesíteni, míg a fedezettel rendelkező CoverNote-ért lehet anyagi javakat vásárolni. Vásárláskor a felhasználó fedezetet képező BiTHard-jai zárolásra kerülnek (ugyanannyi, amennyi CN-ért vásárolt a felhasználó), és akkor szabadulnak fel, amikor a CoverNote tartozás kifizetésre kerül. A tartozás rendezésekor a CoverNote (bárkinél is legyen ekkor) CoverCash-sé alakul át.

Fordulj a supporthoz: info@blockchainsolutions.hu. vagy a mentorodhoz mert lehet, hogy nem tudod jól értelmezni a pénztárcádban megjelenő értékeket.

Mentorálással kapcsolatos kérdések

A fiókodban megtalálod az elérhetőségét, vedd fel a mentoroddal a kapcsolatot és tőle megtudod.

Írj a supportnak az info@blockchainsolutions.hu címre egy emailt amiben megadod a meghívód adatait és a választott mentor nevét és email címét.

A mentor az SCN rendszerében egy tapasztalattal, vizsgával rendelkező, felkészült tanácsadó, aki a helyi országos képviselettel szerződéses kapcsolatban van. A mentortól a regisztrált tagok személyes segítséget kérhetnek függetlenül attól, hogy van-e meghívójuk, vagy nincs.
A mentor neve, elérhetősége a
https://app.smartcryptonote.com/office/?c=profile oldalon található.

Írj a supportnak egy emailt az info@blockchainsolutions.hu email címre, add meg a mentor nevét és email címét akit választottál.

Általános kérdések

A Smart Crypto Note (SCN) egy nyitott platform, amelyben bárki kibocsáthatja saját, újgenerációs, fedezettel rendelkező digitális fizetőeszközét.

Az SCN rendszerében az első ilyen fizetőeszköz a CoverNote (CN).

A CoverNote működését három további digitális fizetőeszköz segíti: a  HARD, a BitHard (BTH), és a CovercasH (CH).

Az SCN kapcsolatát a koin-világgal a CoverCoin biztosítja.

Igen. Minden valami a semmiből lett… 😉

De itt nálunk csak majdnem, ugyanis valamit azért kell tenni is, hogy a „semmiből” valami legyen: regisztrálni kell. Ezután az ajándékba kapott eszközökből már lehet csinálni valamit, tehát megint kell egy kis együttműködés: pl. verifikálni, majd eladni a 200 CN-ot…stb.

Hasonlóan, mint a Bitcoinnál: egyszercsak valakik kitalálták, közzétették, páran elkezdtek foglalkozni vele, majd egyre többen, aztán Hanyecz László elsőként fizetett vele, aztán egyre többen kezdték elfogadni fizetőeszköznek, aztán elkezdték venni azok az emberek, akik nem akartak bányászni, egyre többet adtak érte, majd berobbant, ciklikusan felszökött az árfolyama, majd leesett, majd újra felszökött, egyre magasabbra, aztán egyre többen spekulálni kezdtek vele… Most itt tartunk: egy digitális jel ma 3700-3800 dollárt ér, azaz nagyjából 1-1,1 millió forintot.

Tehát van egy működő, létező, a BTC-n túl is már sok száz esetben bizonyítottan működő modell a digitális pénzekre, amit mi egy világszinten is működő, komplett pénzügyi modellé fejlesztettünk. Van külön felhalmozási eszköz (BTH), van hitel jellegű eszköz (CN), van kis- és nagy címletű fizetőeszköz (CC, CN, CH), így megvan a pénz körforgásának rendszere.  Ezen felül lesz egy egyedi, innovatív megoldásunk, a decentralizált, valós idejű, blokklánc alapú közösségi árfolyam-szabályozás (röviden DBR), vagyis a BTC legnagyobb nehézségére, a nagy volatilitás kiküszöbölésére is van megoldásunk.

Szóval igen, a semmiből csinálunk valamit: egy világraszóló dolgot.

Nem találtál választ a kérdésedre? Itt felteheted!

Kérlek, hogy  a rendszerbe regisztrált e-mail  címedet és nevedet add meg az űrlap elküldéséhez!
Ha még nem regisztráltál az SCN rendszerébe, akkor kattints ide és azután tedd fel a kérdésedet itt, vagy az info@blockchainsolutions.hu email címre írva!

error: Content is protected !!