Menü Bezárás

Okos fedezet az életre

Regisztrálj, és próbáld ki az ajándék digitális pénztárcádat!

„Célunk egy virágzó gazdasági közösség létrehozása, ahol az összefogás erejével és biztonságos fizetőeszközökkel teremtjük meg saját anyagi függetlenségünket, segítve ezzel egy új pénzügyi kultúra elterjedését.”

Miért csatlakozz?

Hogyan működik?

Mentorprogram

az SCN újgenerációs "munkahelye",
ami az első lépés egy vagyonosabb jövő felé vezető úton

 

 
Blockchain Solutions Zrt.
Székhely: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 11

Smart Crypto Note magyarországi képviselete

BTC Solutions Zrt.
SCN Hivatalos Partnere

Székhely: 1126 Budapest Márvány utca 40. fsz. 6.

Bankszámlaszám :
OTP Bank-ban
BTC Solutions Zrt.
11712004-22465627
 
SWIFT kód: OTPVHUHB
 
 
Cj: 01-10-049661 Asz: 26219590-2-41

Jogi nyilatkozat

Az itt közzétett információk a figyelemfelkeltést szolgálják és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Digitális pénzek vásárlása, kezelése, startup vállalkozásokkal való együttműködés kiemelten magas kockázatot jelent, nem megfelelő mindenki számára. Fennáll annak a lehetősége is, hogy a befektetett pénzedet elveszíted. Pénzügyi döntéseid előtt tájékozódj részletesen több forrásból is, szükség esetén konzultálj egy független szakértővel, személyes befektetési tanácsadóddal!

A Blockchain Solutions Zrt nem végez pénzügyi engedélyhez kötött tevékenységet, nem kezeli a felhasználók törvényes fizetőeszközeit (HUF, EUR), nem ígér és nem fizet hozamot, kamatot, nem hitelez és nem közvetít hitelt. A felhasználó kérésére közreműködik HUF és EUR Bitcoinra történő átváltásában.

error: Content is protected !!