Smart Crypto Note

Okos fedezet az életre

A Smart Crypto Note víziója

A Smart Crypto Note egy globális, decentralizált, független kereskedelmi- és üzleti platformot kínál a társadalom minden szereplőjének. Ez a fajta megoldás egy olyan korrekt lehetőséget nyújt a biztonságra és növekedésre, amelyet a jelenleg elérhető pénzügyi eszközökkel lehetetlen lenne megvalósítani. A struktúra egyszerre képes kiszolgálni mind a hétköznapi (például ingatlanvásárlás), mind a befektetői igényeket. Az SCN sikerét két terület kiváló összhangja biztosítja.

Mire használhatod az SCN digitális fizetőeszközeit?

Fedezetet teremtenek a céljaid elérésére, legyen az egy ingatlan- vagy egy új autó vásárlása, egy pénzügyileg biztonságosabb jövő felépítése, vagy egy befektetés. Bármi is a célod, ha megvalósításába tőkét kell invesztálnod, abban egy erős hátterű fizetőeszköz a segítségedre lesz.
Az SCN rendszere olyan biztonságos és tisztességes megoldásokat kínál vagyonod építésére, gyarapítására, amelyek hosszútávon biztosítják a jólétedet.

Miért lesz blockchain alapú a SCN rendszer?

A blockchain technológia hamarosan forradalmasítja mindazt, amit a biztonságról, az adminisztrációról tudtunk. A blokklánc rendszer ugyanis egy biztonságosabb és radikálisan gyorsabb ügyintézést tesz lehetővé. A blokkláncon vezetett tranzakciók bárki számára nyomon követhetőek és visszafordíthatatlanok. A smart contractok, azaz okos szerződések tartalmazzák a szerződéses feltételekkel kapcsolatos összes információt, és az előre meghatározott feltétel(ek) teljesülésekor automatikusan végrehajtják az adott feltétel(ek)hez kötött tevékenységet, tranzakciót, következményt.

Az SCN saját blokkláncot fejleszt, amelynek bevezetése  fokozatosan történik. Mindaddig, amíg a blokklánc nem kerül bevezetésre, addig az SCN digitális fizetőeszközei jogilag mint “digitális pénzhelyettesítők” definiálhatók. A blokklánc bevezetése után válnak mindezek kriptoeszközökké, kriptopénzzé.

Az SCN kriptopénzei, mint befektetés

Az SCN kriptopénzei remek befektetési lehetőséget rejtenek magukban. Hiszen ugyanúgy, ahogy a bitcoin ára, az SCN kriptopénz értéke is folyamatosan változik. Az SCN rendszere a legjobb lehetőségeket a korai befektetőknek kínálja. Egy korai SCN kriptopénz befektetéssel később sokszoros nyereségre lehet majd szert tenni, ahogy láttuk azt a Bitcoin esetében is.

Regisztrálj, és próbáld ki az ajándék digitális fizetőeszközödet!