Smart Crypto Note
az újgenerációs kriptofizetőeszközök
Rendszere

A Smart Crypto Note rendszere

A Smart Crypto Note egy globális, decentralizált, független blokklánc alapú kereskedelmi és üzleti platformot kínál a társadalom minden szereplőjének. Ez a fajta megoldás egy olyan korrekt lehetőséget nyújt a biztonságra és növekedésre, amelyet a jelenleg elérhető pénzügyi eszközökkel lehetetlen lenne megvalósítani. A struktúra egyszerre képes kiszolgálni mind a hétköznapi (például ingatlanvásárlás), mind a befektetői igényeket. Az SCN sikerét két terület kiváló összhangja biztosítja. A globális szervezeti működést pedig az SCN Holding cégcsoport valósítja meg, képviselve lokálisan és globálisan is minden résztvevő egyéni és közös érdekét.

Mire használhatod az SCN kriptopénzeit?

Fedezetet teremtenek a céljaid elérésére. Legyen az egy ingatlan- vagy egy új autó vásárlása, egy pénzügyileg biztonságosabb jövő felépítése, vagy egy befektetés. Bármi is a célod, ha megvalósításába tőkét kell invesztálnod, abban egy erős hátterű kriptovaluta a segítségedre lesz. Tehát a kriptovaluták megoldásokat kínálnak vagyonod építésére, gyarapítására. Mindezt a zseniális blockchain technológia és az okos szerződések segítségével, amelyek biztonságos és tisztességes megoldást kínálnak. És teszik ezt apróbetűs részek nélkül.

A blockchainről

A blockchain technológia hamarosan forradalmasítja mindazt, amit a biztonságról, az adminisztrációról tudtunk. A blokklánc rendszer ugyanis egy biztonságosabb és radikálisan gyorsabb ügyintézést tesz lehetővé. A blokkláncon vezetett tranzakciók bárki számára nyomon követhetőek és visszafordíthatatlanok. A smart contractok, azaz okos szerződések tartalmazzák a szerződéses feltételekkel kapcsolatos összes információt, és automatikusan végrehajtják az összes előre megállapított tevékenységet, tranzakciót, következményt.

Az SCN kriptopénzei, mint befektetés

Az SCN kriptopénzei remek befektetési lehetőséget rejtenek magukban. Hiszen ugyanúgy, ahogy a bitcoin ára, az SCN kriptopénz értéke is folyamatosan változik. Az SCN rendszere a legjobb lehetőségeket a korai befektetőknek kínálja. Egy korai SCN kriptopénz befektetéssel később sokszoros nyereségre lehet majd szert tenni, ahogy láttuk azt a Bitcoin esetében is.

Indulás

Mivel a kriptovaluták népszerűsége töretlen, így nem maradtál le semmiről. Neked is lehetőséged van arra, hogy ne maradj ki a 21. század legfantasztikusabb pénzügyi modelljéből a digitális fizetőeszközök segítségével. Az SCN nemzetközi rendszere a bevezető időszakban kínálja a legkiemelkedőbb lehetőségeket, a legkönnyebb kriptopénz vagyonépítést. A globális indulás 2019.04.03. történik meg. Addig azonban a magyar embereknek, Neked lehetőséged lesz az SCN digitális fizetőeszközeit beszerezni.

Regisztrálj az SCN rendszerébe a kipróbálható kriptovalutádért!